Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor lehet indítózni régi...

Mikor lehet indítózni régi Swift-ben?

Figyelt kérdés
2000-es Suzuki Swift-em van, és apám szerint csak azután lehet indítózni, ha a gyújtás ráadása után, az "Air" (légzsák) piktogram pár másodperces villogás után elalszik. Ez valóban így van, vagy csak az öregem gondolja így?

2019. febr. 26. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, mint ahogyan nagyjából az is, hogy a gyújtás ráadása után megvárom míg leáll az AC pumpa (2 másodperc), csak ezután indítok.
2019. febr. 26. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Akár azonnal is ráindítózhatsz, nem muszáj várni, bár hideg motorral ajánlott 2-3 mp várakozás.
2019. febr. 26. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Semmire nem kell várni.
2019. febr. 26. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:

Benzines autónál nem kell várni semmire.

Dízelnél, hidegben az izzítást ki kell várni.

2019. febr. 27. 01:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmire se várj
2019. febr. 27. 06:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam várni semmire, nekem légzsákom sincs, de amelyikbe van arra sem várok, Dieselnél a izzitást várjuk csak meg, benyásnál nem szokás.
2019. febr. 27. 06:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok baja nem lesz ha meg is várod amíg elalszik a lámpa.
2019. febr. 27. 07:23
 8/9 Majatom ***** válasza:
Én az AC pumpát meg szoktam várni, nekem 1999-es van, és hidegben ha nem várom meg, nem mindig indul be elsőre, és ha másodjára is indítózni kell, az már több idő, mintha eleve vártam volna, plusz az akksit is kinlasztottam kicsit. Bár hozzáteszem, hogy én nem szoktam másodpercekig indítózni, csak elfordít, és max 1 másodperc után visszaenged. Ac leállás után így is mindig beindul.
2019. febr. 27. 10:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát! :)
2019. márc. 2. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!