Régi Swift miért fogyaszthat nagyon sokat? (10-12 liter)
Figyelt kérdés
Termosztát, hűtővíz hőmérő jó. Lambdaszonda multiméterrel mérve folyamatosan 0,9v feszültséget mutat. Egyébként jól működik az autó.
(1.3 8v)
2019. jan. 8. 09:28
1/11 anonim válasza:
Rengeteg minden lehet. Má hibát nem produkál? Nem jön sok füst a kipufogóból?
2/11 A kérdező kommentje:
Nem füstöl feketén, más hibát nem vettem észre, talán egy kicsit magas az alapjárat. (1000) A lambdaszonda jele viszont nem ugrál, hanem állandó dús keveréket jelez.
2019. jan. 8. 09:49
3/11 anonim válasza:
Mekkora távokon használod az autót?
4/11 anonim válasza:
Hideg is van nagyon. Az legalább 1,5 liter.
5/11 A kérdező kommentje:
Vegyesen, 2-3 km-től 40-50-ig, de hosszútávon se megy 10 liter alá. Szeptember óta van nálam, már akkor is ennyit fogyasztott.
2019. jan. 8. 10:11
6/11 anonim válasza:
Hogy méred a fogyasztást? Teletank két kattanásig majd 100 km és újra tankolsz vahy tippelsz? Nekem rövid távozva eszik ennyit a Swift. Itt valami nagy gond lesz.
7/11 A kérdező kommentje:
Tele tank 1 kattanásig, megyek vele 200-250 km-t, megint tele 1 kattanásig.
2019. jan. 8. 11:03
8/11 anonim válasza:
Nálam az egyik hőmérséklet jeladó adta fel, dús keveréket erőltetett. A jeladót kimértem, csere, aztán jó lett. Ezres létére tíz litert evett.
9/11 A kérdező kommentje:
Kimértem a hűtővíz mérőjét is meg a beszívott levegőét is, mindkettő jó.
2019. jan. 8. 13:50
10/11 JulesTS válasza:
Ha a motorvezérlő vészüzembe megy, akkor nincs szabályozás, csak gyárban beállított érték alapján jó dús keverékképzés, hogy ne károsodjon a motor amíg eljut a szervízbe. Ja és ez természetesen jelentős túlfogyasztással jár. A vészüzem lehet rossz lambdaszondától is, de hibakód olvasás után lehet, hogy nem kellene tovább találgatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!