Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Részecskeszűrő tisztítás vagy...

Leander0101 kérdése:

Részecskeszűrő tisztítás vagy az eltávolítása szoftvermódosítással a jobb?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 19:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

"Aki pedig kibelezi a katalizátort/DPf-et, ledugózza az EGR-t, kívánom, hogy gyermeke ne légúti megbetegedésben halljon bele, különben lesz elszámolni valója a lelkiismeretével!"

Amíg a korom okádó ikaruszok városon belül közlekednek napi 2-300km-t addig szerintem egy személyautósnak nem fog lelkiismerete lennie ezzel, ezen felül a DPF nélküli dízel a szervezet számára "egészségesebb", mert tud ellene védekezni, a nanorészecskék ellen viszont már nem.

2019. ápr. 29. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:

"Amíg a korom okádó ikaruszok városon belül közlekednek napi 2-300km-t addig szerintem egy személyautósnak nem fog lelkiismerete lennie ezzel, ezen felül a DPF nélküli dízel a szervezet számára "egészségesebb", mert tud ellene védekezni, a nanorészecskék ellen viszont már nem."

Ja, csak az a baj, hogy minden második nyomorult így gondolkozik. Én nem értem, hogy mi a búbánatos francért nem ellenőrzik legalább ezt műszakikon keményen, ha már úgyis sz..rnak bele az egészbe.

2019. ápr. 29. 18:32
 13/18 anonim ***** válasza:
54%
#12 A részecskeszűrő megtalálásához a legtöbb autót szét kell szedni (műanyag burkolatokat eltávolítani) mert nem látható helyen van és még ilyenkor sem lenne biztos hogy van benne szűrő és nem csak egy átmenő cső.
2019. ápr. 29. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
És nem lehet mérni azt, ami a kipufogón kijön?
2019. ápr. 29. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Műszakin nem tudják mérni, de szigorított NKH vizsgán (ültetés forgalmiba írása miatt) is átment az autóm DPF és EGR nélkül. Ezért írom ilyen nyíltan hogy azt nem mondod meg hogy egy jó autóban működik-e vagy van-e benne DPF vagy sincs.
2019. ápr. 29. 21:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Minden alkalommal a dízel autóm mellett állok műszaki vizsgán. Én nekem minden alkalommal mérik a füstölést alapjáraton és teljes terhelésnél is.

Azt pedig nem értem, hogy mi csodálni való lenne azon, hogy egy Euro4, vagy az alatti dízel autó átmegy a műszakin DPF nélkül is. Ez teljesen evidens 4-ig! Ha a 15-ösnek Euro5 vagy 6-os az autója, azt megnézném, hogy melyik hivatalos vizsgán megy át DPF és EGR nélkül!

2019. ápr. 29. 22:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Lelkesen propagálják egyesek az egészségkárosításomat. Akit ilyennel megfgonak az autója után kellene kötni beindítani a motorot és napi 2 órát ott eltöltenie. 1 évnyi kezelés után pedig bezúzatnám saját költségére az autóját.
2019. ápr. 30. 13:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Igaz nem magyar vizsga

[link]

2019. ápr. 30. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!