Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha van egy rossz akkumulátorom...

Ha van egy rossz akkumulátorom azt visszarakhatom a motorba?

Figyelt kérdés

Rámértem multiméterrel és 6v ot mutat. Feltölteni nem tudtam. A töltő is kiírta hogy hibás (optimate 6)

A beindításhoz nem kell mert berúgó karos a motor de ha nincsen benne akksi akkor az index lámpa összevissza villog vagy fennakad és csak világít folyamatosan.

Milyen hátrány lehet abból ha ezt teszem bele vissza?

2019. ápr. 27. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Ameddig felvesz az aksi annyi áramot, hogy menjen róla az index rendesen addig semmi baja nem lesz. Én robogómba is rossz az aksi. Berúgóval indítom. Kb 3 percig nem jól működik az index. Gyorsan villog vagy egyáltalán nem villog. Aztán tölt bele annyi áramot hogy pár száz méterenként tudok veke indexelni. Világítás az megy aksi nélkül is.
2019. ápr. 27. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Az nekem is meg csak az index nem szereti anélkül. Am ha tölti a generátor olyankor a 6v helyett 12v egyenáramot is képes leadni a rossz akkumulátor?
2019. ápr. 27. 22:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nyugodtan. Végülis úgyse használod az indexet amikor szlalomzol az autók között gondolom. Nem ezen fog múlni, hogy elb/sznak-e. Világítás meg nem kell, nyár van, későn sötétedik

(Komolyan, egy nyamvadt robogó akksira is sajnálod a pénzt?)

2019. ápr. 28. 07:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj de nekem ezzel működik folyamatosan is az index. Azért kérdeztem hátha van valami hátránya. Egyéb más dolog amit nem veszek észre. Az index nekem működik.
2019. ápr. 28. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!