Mik a tapasztalatotok SAAB 93,95,9000, Honda civic kombi, Reanult Laguna, Mazda 323, Ford?
Ezek a típusok érdekelnének, idősebb autót fogok tudni csak vásárolni, Október környékén, addig kíváncsi vagyok ezen autókról akinek van használatba, mi a tapasztalata:
szerviz igény, rohadásra való hajlam, megbízhatóság, biztonság, pakolhatóság, fogyasztás, alkatrész ellátottság és annak ára?
Elsősorban dízel érdekel. Ha Ford akkor melyik típus?
Előre is köszönöm
Saab-Honda-gázolaj-Renault...
Nincs rend a fejedben,nem tudod mit akarsz,képtelenség segíteni
Ne haragudj, ha nem volt èrthető. Nagyon is tudom, mit akarok. Jelenleg van egy 25 éves Mercedes Benz 250 D (124w) típusú autóm. E helyett vennék màst.
200000-400000.- között néztem közép kategóriás autót. Eddig érthető?
Ezeket talàltam ebben az árfekvésben. Fontos dìzel, kombi, tehát pakolható, 5 ajtós.
A kérdés az, hogy akinek van ezen tìpusu autók valamelyike, ossza meg velem a tapasztalatait. Remélem minél több válasz lesz, Egy dolog a gyári leìrás, engem a gyakorlatban èrdekel. Susuki, Peugeot, Citroen, Volkswagen nem èrdekel!
Köszönöm
400 ezer. Középkategóriás bicikli.
Ne komolytalankodj már😊
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, nekem is tetszik a Saab. Végre egy intelligens válaszoló.
Gyöngyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!