Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 50 ccm motorok mennyire...

50 ccm motorok mennyire bírják a teljes gázt?

Figyelt kérdés
50 ccm-es robogók mennyire bírják, ha full gázon megyek velük?

2019. ápr. 23. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ meddig? 100km-ert nem hiszem, hogy kibírna. De 5-öt probléma nélkül.
2019. ápr. 23. 22:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki húzza nekik tövid. Nekem csak Babettával van tapasztalatom és mindig full gázon járok vele semmi baja, tehát az új modernebb gépek tuti bírják.
2019. ápr. 23. 22:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés,Te mennyire bírod majd egy ilyen zajos turmixgépen😃
2019. ápr. 24. 02:25
 4/5 anonim ***** válasza:

a motor állapotától függ. én 8ezret belehajtottam egy szalonból hozott motorba többnyire így, hosszútávú utakkal. ott adta meg magát a szíj. és az egy kínai noname robogó volt.

de amúgy ja...nem kellemes ennyit utazni...egyszer megcsináltam vele egy Szeged-Bpest távot 5-ös úton, meg vissza...:D

2019. ápr. 24. 07:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően bírják, kérdés persze, hogy mennyivel menne. Az én Jog-om 55-nél nem megy többet, de azt félgázon is tudja. (kipifogó fojtás) Teljes gázon fojtás nélkül tudna mondjuk 80-at, de akkor már nagyon magas lenne a fordulatszáma.
2019. ápr. 24. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!