Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota corollához milyen...

Toyota corollához milyen drágák az alkatrészek?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy szép Toyota Corollát!13 éves megkímélt karbantatott autó. Azt mondják ismerősök hogy drága hozzá az alkatrész és nem könnyű a fenntartása! Sokba kerül! Azt ajánlották vegyek egy öregebb Suzukit mert ahhoz olcsó az alkatrész és fenntartani is könnyű. Hozzáteszem megcsak pár hónapja van jogsim és ez lenne az első autóm. Kinek mi a véleménye?

N

2019. ápr. 27. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy Suzukihoz képest biztosan drágábbak hozzá az alkatrészek, de egyáltalán nem egetrengetőek. Szerintem, ha meg akarod venni, akkor az nem lényeges szempont ebben az esetben, hogy drága szervizelni.
2019. ápr. 27. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy 15 éves Corollám van. Japán autóként drágábbak hozzá az alkatrészek, egy bontott hátsó lökhárító 40-50 ezer körül van. Olyan sokat nem kell költeni rá, mert nagyon megbízható, bár az enyémben így 380 ezer km után kezdenek előjönni hibák, hidrotőkéket lassan cserélni kell. A márkaszerviz kerül rohadt sokba, egy átvizsgálás 70 ezer, meg eléggé átverik az embert, ritka szar hordós olajat szoktak belerakni. De ilyen korú kocsinál már nincs garancia, úgyhogy semmi értelme márkaszervizbe vinni, jobb helyeken megcsinálják ugyanazt harmadannyiért. Szerintem jó választás, mert jobb kategória, mint egy Suzuki, de ugyanannyira megbízható.
2019. máj. 5. 19:09
 3/3 anonim válasza:
Nemtudom mert még nekem csak gyujtótrafó kellett bele és egy tömítés. 1.4vvti
2019. máj. 19. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!