Új autók közül most melyiket vennétek max 30 millióig?
14: Ott 2015-ben 6-ból 6 a növekedést predesztinálta, de ne zavarjon.
De tudod mit, vegyél 3 panelt, darabját 30 millióért, 1-2 év múlva majd átveszem fél-harmad áron:)))
#21-es: bocs, magát a kérdést figyelmen kívül hagyod? :-) Pont azt kérdezi, hogy mikor csökken. Nincs kedve több száz kérdést visszanézni, de mutattam neked egyet, amelyben a kérdező már a csökkenést várja, 2015-ben!
Nyugodj meg, 2-3 év múlva semmit nem fogsz kapni se fél- se harmadáron. Mentsd el ezt a kérdést, majd meglátjuk, az idő kit igazol. :-)
Utolsó gondolat: én már realizáltam a nyereségemet, még egy projekt van folyamatban, ott 2 év múlva várom, hogy nyereséggel kiszállok belőle. Tudod, mi a legrosszabb forgatókönyvem? Az, hogy maximum nem nyerek rajta semmit, de hogy pénzemnél maradok, abban 100%-ig biztos vagyok. Figyelj oda június-júliustól, hogy ugranak majd meg ismét az árak, hála a Fityesz családpolitikájának. :-) Én ennek a nyertese vagyok, pedig nincs is családom. :-)
Szia,
#16 és #17 vagyok.
Gondolom nem az dönt hogy mennyit eszik, meg mennyi a fenntartás...
A válasz egyszerű: Ami a legjobban tetszik!
Hát ha lenne 30 millióm amit terepjáróra kéne költenem, nagyon nehéz helyzetben lennék. Nem az ész érvek döntenének az biztos. Én eléggé Jeep-fan vagyok, én abból vennék egy SRT Grand Cherokeet. De nem tudom milyen teljesítményt keresel.
Az új Touaregekről elég jókat mondtak, és a Q7 meg még sokkal jobb elvileg.
És említették a Volvo-kat, szépek azok is!
Ebben az árban már nincs szerintem rossz autó. Fel lehetne sorolni az összes SUV-ot. Porsche, Merci, meg a többi amit még nem hoztunk szóba.
A Porschéban meg az X5-ben egy picivel jobban utálnának az emberek mint mondjuk egy Touaregben, de az meg kit érdekel :)
Üdv,
25: Nagyon jól néznek ki az új Volvo-k is, csak az a baj, hogy már csak 2.0-es motorral csinálják őket.
Ezért maradnék a németeknél.
Q7 meg a Cayenne amiben még gondolkodok, csak az új Cayenne már 30 felett van.
Kinézetre (kültér, beltér) most az új X5 jön be a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!