Milyen autót vennétek 1 millióig, ha az a cél, hogy minél kevesebb legyen a fenntartása?
Gondolok itt most arra, hogy ne legyen drága a szervizelése/ legyen itthon alkatrész hozzá, és ne legyen mondjuk olyan típushibáaja,amit 300e megcsinálni. Valamennyire szeretnék "férifas" autót, nem egy matizt.
Mazda3, milyen választás, ha talál az ember egy rohadásmenteset?
A Mazda3 (előző szériás) nekem nem a férfiasságot juttatja eszembe. De ez abszolút szubjektív meglátás. Matiznál jobb ebből a szempontból.
Valami tömegautót néznék (Astra, Focus, stb.) egyszerű szívó benzines motorral. Nem lesz egy fogyasztási bajnok, se egy aszfaltszaggató, de a fenti követelményeknek megfelel.
Megsúgom, hogy nem attól leszel férfi, hogy erős az autód.
Sokkal többet nyom a latba, ha bármilyen is a kocsid, de nem okoz anyagi megterhelést sem az üzemben tartása, sem a tankolása, sem az esetleges javíttatása.
Én a régebbi 1.4-1.6-os Corollák közt keresélnék. Vagy Civic, de azokat a bojrészerek már széthajtották.
Láthatjátok, leírtam, nem a pö.csméregetés érdekel, csak azert írtam le, hátha tudtok pár javaslatot, ami úgymond nem egy nőies autó. ennyi. nem érdekel a lóerő se semmi. Az az nem elsődleges. Köszönöm az ötleteket :)
Mazda 3 egyébként a Mazda szerelemből árad, 6-ost szerettem volna mindig is,de bárkivel beszélek lebeszél a rohadás miatt.
Astra G Coupe
De tényleg, fillérekből fenntartható, karosszérián kívül minden ugyanaz, mint a több Astra-ban, nem kisautó, kicsit különlegesebb, de mégsem extra kocsi.
(Mazda 3 felejtős, attól még, hogy most nem látsz át a küszöbön két év alatt kiütheti a rozsda és dobhatod el a kocsit)
"karosszérián kívül minden ugyanaz, mint a több Astra-ban"
Ezzel azért lehetne vitatkozni. Két éve a legújabb Astra nagyon nem a 90-es évek technikájával lett az "év autója".
#8 G Astra-ról beszéltem, nem J-ről... Egy Astra G Coupe ugyanazokból az alkatrészekből áll, mint egy sima Astra G, ugyanazok a kapcsolók, relék, műanyagok stb stb. Így ami nem coupe specifikus az hegyekben elérhető újonnan és bontva is fillérekért.
#9: Ha egyszer megindul a rozsda azt lakotolhatod, foltozhatod, aztán kezdheted újra és újra elölről... A pénzt meg csak viszi, sose lesz már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!