Golf 4 folytószelep?
Golf 4 1.4 16v 1999évjárat.?????
Elsőnek ugye elkezdett szórakozni hogy ha menetközbe benyomtam a kuplungot akkor néha néha leállt a kocsi, viszont nagyobb gázadás utan helyre ált egy kis időre.
Kerestem bele egy bontottat, beleraktam tisztitás minden megvolt ugyan azt produkálta.Visszavittem kaptam másikat, nos beleraktam, így 20km után nem fulladt le egyszersem, csak annyi hogy üzemhőfokon is az alapjárat 1000-1100 között szórakozik.EZ normális?Mondták hogy be kell még tanulnija?Aksi is levolt véve fél órára.Menni kell még vele és megtanulja?Valakinek volt hasonló, vagy ért hozzá?Vagy máshol keressem a hibát?
2es te hol álmodtál ilyen baromságot? :D
A végállást magától megtanulja. De ha tutira akarsz menni akkor Vas teszter vagy vcds és nyomsz egy alapbeállítást.
Nem kell fejenállva nyalogatni a tetőkárpitot miközben csirkecsontot tömködsz a kipufogóba. A voodoot hagyd meg a sámánoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!