Milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
A keret 1.5-2 millió ft. Benzines legyen, legalább 130 lóerő. Fogyasztás nem izgat. Elől legyen tágas. Ne rohadjon le 2 hetente, a megbízhatóság fontos. A drága alkatrész, illetve szervizelés nem izgat, van jó szerelőm aki nekem olcsón dolgozik. Évi 10-15e km. 90% autópálya.2019. ápr. 22. 20:19
1/6 ElCid válasza:
Skoda Octaviat. Nekem is volt majd 9 évig. Év végén, ha minden jól megy veszek megint egyet (most is van autóm).
2/6 anonim válasza:
Lehetőleg négy kereke legyen.
Ezen kívül japán autókat ajánlok.
Persze ennyiért öregebb autót kapsz japánból, mint európai autóból.
Le nem fog rohadni, ha mégis, akkor az a te hibádból lesz, s nem az autó.
4/6 anonim válasza:
Én ilyen feltételekkel Ford Mondeot vennék, mert nekem az tetszik, de kb 2 oldalas listát ide lehetne írni ennyi infó alapján.
6/6 A kérdező kommentje:
24 vagyok. A zafira az nekem kicsit korai még :D 7gen accordra gondoltam.
2019. ápr. 23. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!