Milyen autót vegyek? Van egy 4 hónapos kisfiam, és autó vásárlás előtt állok. A választásaim között van az Audi A1 és a Skoda Fabia. Mind a kettő kicsi lenne? Vélemények.
Figyelt kérdés
2019. ápr. 4. 16:53
1/10 anonim válasza:
Hány mázsát nyom az a négy hónapos gyerek, hogy nem fér be egy A1-be?
2/10 anonim válasza:
Fabia kombi!
Babakocsival praktikusabb és az üléspozíciók is kényelmesebbek babahordozóba, gyerekülésbe rakás szempontból.
3/10 anonim válasza:
Szerintem ezek kicsik lesznek,ha ott egy 4 hónapos gyerek is.... Én inkább ilyen 9 személyesbe gondolkodnék és akkor talán jól elfogtok férni a babával is
4/10 anonim válasza:
A biztonságra és fenntarthatóságra mennék, szóval Ford Focus 1.6 motorral.
5/10 anonim válasza:
Gyerekkel inkább octavia kombi. Nem a gyerek nem féd be, hanem babakocsi, járóka stb.
6/10 anonim válasza:
Ha hosszú távra gondolkoztok , akkor a legjobb az egyterű.
A babakocsi is befér kényelmesen a csomagtartóba.
De ha később még lesz gyerek akkor azzal is nagyon jól elfogtok férni, mert a hátsó üléssoron a 3 gyerek ülés is jól megfér.
7/10 anonim válasza:
Vegyél Opel Zafirát, jó nagy hely van benne!
8/10 anonim válasza:
A Toyota hiece kell neked. 9 ülés és hatalmas csomagtartó.
Igaz én a Suzuki wagonr - ben is beférek a feleségemmel és a 2 gyerekkel. Sőt már nyaralni is voltunk vele és mindenki elfért, babakocsistól, utazóágyastól.
10/10 anonim válasza:
Érdekes módon 4-en (2gyerek) Skoda Feliciával is fel tudtunk nőni, nem kellett egyterű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!