Sikeres forgalmi vizsga után miért kell megvárni míg megérkezik a jogosítvány?
Sose értettem...
Így még sikeres vizsga után sem vezethet az ember... Pedig mivel van vizsgája, alkalmas a vezetésre.
A legegyszerűbb az volna, ha kapva valami igazolást akár az autósiskolától akár az okmányirodától (amikor megigényli a jogsit) hogy sikeres vizsgát tett csak még nem készült el stb stb tehát vezethet...
Kapaszkodj meg! Majd amikor lejár a jogsid, a második, a harmadik, majd a többi, akkor sem lesz elég a papír önmagában.
Nyolc nap a határidő, annyit talán csak kibírsz.
Persze akinek megvan a jogsija az szerint már nem nagy ügy. Nekem mikor meglett az autó jogsim akkor még egy hónapot kellett várni rá hogy kiküldjék én meg minden nap úgy feküdtem meg keltem reggel hogy nagyon mennék már egy kört ennyi munka után mire sikerült megcsinálni a jogosítványt. Most már hogy van 3-4 éve így nem nagy ügy. Viszont most tettem le motorra és megint az van hogy várnom kell. itt a motor. Arra vár hogy beindítsam és menjek vele, de nincs meg még a jogsim. Most már szerencsére nem 1 hónap mire megküldik hanem csak kb 1 hét. Most viszont az ünnepek meghosszabbították 2-3 nappal a folyamatot mire megkapom. 10 emberből 6 azt mondja hogy ne vezessek ezzel az okmányirodás papírral, rajta van a fényképem, meg a kategória sőt a B kategória is rajta van, nem első jogosítványom már, de az okmányirodában is azt mondták hogy inkább ne vezessek vele. Így én kivárom hogy megküldjék, de úgy gondolom, hogy ez az egy hét mire megküldik addig úgy se állítana meg rendőr. Mennyien vezetnek úgy hogy semmilyen jogosítványuk nincs...
Robogóval járok 3-4 éve, egyszer se allítottak meg vele. Kb 3-4 ezer kmt mentem. Autóval több mint 100 ezer km alatt állítottak meg kétszer. De kivárom. Jövőhét péntekig megküldik szerintem nekem, aztán utána mehetek már amennyit akarok... Tényleg nem múlik már semmi ezen az egy heten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!