Valaki tud olcsó gázolajat?
Nekem van kb 30liternyi megmaradt, amit nem tudok felhasználni, mert benzines autóm van.
Van aki szerint tilos eladni. Pedig benzinkúton vettük, tehát áfa, adó be lett fizetve utána. És nem is kereskedelmi mennyiségről van szó.
Úgyhogy most csak úgy tárolom. Felhasználni nem tudom, eladni tilos, kiönteni tilos.
igen, itt minden tilos :)
idd meg :DD kész téboly komolyan, és fel nem foghatom miért nem lehet eladni másnak 30 litert, tiszta horror
Hát igen... pedig van olyan a családomban, aki adó és pénzügyekkel foglalkozik. Jó, mondjuk nem kifejezetten gázolajjal. Ő mondta, hogy szerinte nyugodtan el lehet adni, mert nem számít kereskedelmi mennyiségnek a 30 liter. Talán 200eFt alatt még az adóbevallásba meg se kell említeni.
Én fel is tettem apróhirdetési oldalra. Erre pár nap múlva kaptam egy privát üzenetet, hogy azonnal töröljem a hirdetésemet, ha nem akarom hogy az illető feljelentsen, mert akkor állítása szerint, mehetnék a börtönbe. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!