Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elveszett kulccsal mit lehet...

Elveszett kulccsal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Költözünk. A telket nagyapámtól örököltem, de mikor fiatalkoromban ide jártunk a kert végében az a 120-as Skoda már akkor is ott állt. Kulcsa tízmillió százalék, hogy nincs meg. Van valami spéci mód, ahol ki lehet nyitni, vagy valami kívülről lecsavarozható elem, amivel bejutok? Vagy könyök+ablak? Köszönöm!

2019. ápr. 19. 09:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem először próbáld meg feszegetni az ajtókat, vagy kívülről húzd le az ablakot (nekem Ladánál sikerült). Vagy egy zárnyitó eszközzel nyisd ki a zárat.
2019. ápr. 19. 09:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Amikor rázártam a kocsiban felejtett kulcsra az ajtókat,(a lakásomtól 200 km-re) kértem egy fémfűrész lapot a közelben lakó bácstól, és ezzel benyúltam az ablak és a lemez között, majd a lapot felhúzva a zár kinyílt..nem kell semmit tönkretenni, ennek még ilyen egyszerű a külső nyitása.Majd valaki precízebben elmondja, ha nem voltam érthető.
2019. ápr. 19. 09:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Annyira ki lehet feszíteni az ajtót hogy egy dróttal benyúlj.
2019. ápr. 19. 09:50
 4/10 D. Brasco ***** válasza:
A 2-es valaszahoz még annyit,hogy fűrész lap sem kell,elég egy darab masszívabb drót aminek a végére fogóval csinálsz egy horgot azt jónapot
2019. ápr. 19. 10:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszönöm. Tehát ha jól értem az üveg és az ajtólemez(meg gondolom a tömítés) közé kell benyúlni?
2019. ápr. 19. 11:28
 6/10 D. Brasco ***** válasza:
Pontosan.....es kb azon a részen ahol az ajtó belső felén kiáll a az ajtóból az zárnak a kis "jelző kupakja" magyarul az a kis fekete pöcök!
2019. ápr. 19. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Ennyi iőd alatt tippem szerint azt a Skodát olyan mértékben szétette a rozsda, hogy tök mindegy mit törsz szét ahhoz, hogy bejuss. Ebből már úgyis bontó lesz, nem?
2019. ápr. 19. 11:51
 8/10 A kérdező kommentje:
Valószínűleg... Át kell néznem megéri-e foglalkozni vele. Csak be van húzva a kézifék, ki sem tudom tolni a kertből :D
2019. ápr. 19. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs benne olyan alkatrész amit nem kéne cserélni...

Egyébként sikerült kinyitni?

2019. ápr. 19. 15:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Már Pesten lakom pár hónapja, hétvégén hazamegyek, megpróbálom kinyitni :)
2019. ápr. 19. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!