Érdemes egy elektronikahibás motort venni? (suzuki gz marauder 125) Több info lent (ára. Stb. )! Surgőős!
Na szóval első motor lenne, az A1 már megvan.
Az a lényeg, hogy mennyibe kerülne megcsinálni vagy megcsináltatni??
Az ára a mocinak:kb. 200ezer Ft.
Ha én csinálnám, akkor mennyibe kerülnének a dolgokat megcsinálni?
Vagypedig egy újrakábelezés elég lenne?
Bocsi, de az elektronikában analfabéta vagyok..... Teljesen tanácstalan vahyok!
Már el kellene dönteni hogy megvegyem vagy ne. Mert ha ez az ügy elsimulna, a motor kifogástalan lenne. Patent állapotban van.
mit jelent az elektronikai hiba mert a vezetékezés az nem az..sokat fogyaszt? nem indul? vagy indítás után nagyon pörög vagy, nincs alapjárat?
ezeket nem ártana tudni.
amúgy nem lehet valami nagy gebasz...
úgy emlékszem, hogy ez a 125-ös régebben postás-motor volt...elnyűhetetlen, üzembiztos.
mi az ami nem működik, vagy rosszul?
" Ha én csinálnám " és " Bocsi de az elektronikában analfabéta vagyok ".
Ez nagyon ellent mond egymásnak.
Úgy sikerült. Nem írtam le, de apám villanyszerelő. Ő megnézte, de lehet hogy nem akar vele foglalkozni X időt.
Akkor szerintetek megéri és szépen, viszonylag gyorsan meg lehet javítani, vagy pedig egy 170000ért vegyek egy enyhén sérültet?(ezzel csak annyi a baj, hogy egy nem ápolt tanyán van,de nem nézem le, mert magam is tanya féleségen lakom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!