Melyik japán kischopper nyújthat számomra jobb élményt?
4-700 000 Ft környékén szeretnék venni egy kezdő motorkerékpárt. Nem ugranék elsőre neki egy 6-800-as gépnek, így a 250 ccm-es kategóriában keresgéltem. 2-3 évet használnám, így túl sok pénzt nem akarok belefektetni (mármint milliós összeget). Az alábbi modelleket találtam szimpatikusnak:
-Yamaha Drag Star
-Yamaha Virago
-Kawasaki Eliminator
-Suzuki Marauder
-Suzuki Intruder
-Honda Rebel
Mivel, mind japán márkák szülötte, a megbízhatóság nem kérdés. Azonban csak van valamilyen erősségük-gyengeségük. Ezekre volnék kíváncsi, hátha van valakinek tapasztalata néhány általam felsorolt modellel.
"túl sok pénzt nem akarok belefektetni (mármint milliós összeget). "
El vagy tévedve barátom. Egy motor sosem befeketetés - kivéve persze a kis sorozatszámú, ritka modellek vásárlását, itt nem erről van szó. A szó amit írni akartál a "rááldozni".
Én azt tanácsolom neked, hogy még első motor esetén is choppereknél nyugodtan vállald be a 650-800ccm kategóriát ( persze ha jó a jogsid rá ). El fogsz tudni boldogulni velük. Egy ismerősömnek pont ilyen van, csak 99-es:
Ő is első motornak vette, minden gond nélkül boldogul vele.
Nem kukacoskodásból ha neked az befektetés, hogy olcsóbban adod el, mint vetted...Bár abban teljesen egyetértek veled, hogy a chopperek értékvesztése a legkisebb talán a motorozk között.
Ha korlátlan A kategóriád van továbbra is azt mondom, hogy nyugodtan szemesgess a nagyobb űrtartalmú gépek felé, nem lesznek vele problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!