Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a kedvenc Formula-1-es...

Melyik a kedvenc Formula-1-es csapatotok?

Figyelt kérdés
A kérdés mindegyik csapatra kiterjed, akik valaha versenyeztek az F-1-ben: Ferrari, Mercedes, McLaren, Williams, Renault, Lotus, Honda, Toyota, BMW, Jaguar, Jordan, Sauber, Benetton, Minardi stb stb.
2019. ápr. 18. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

A Red Bull, elképesztő amit meg tudnak csinálni. Sosem volt normális motorbeszállítójuk, olyan értelemben, hogy mindig gyengébbek voltak mint a Ferrari vagy a Merci motorok. Ennek ellenére olyan autót építenek már 10 éve, amely ellensúlyozza ezt a hátrányt. Nagyon profin meg van tervezve az az autó. Jó a marketingjük, nyitott csapat, tudnak viccelni, stb.

De a Mercedes a legprofibb. Bejöttek a F1-be, tanultak 3 évig, szenvedtek ők is. Tanultak, tapasztaltak, aztán megépítettek egy olyan motort és autót, ami odaver mindenkinek megbízhatóságban, motorerőben, hatékonyságban. A német életstílus megtestesítője.

2019. ápr. 18. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Unalmas a Forma 1 már régóta így egyik sem. Vissza a V10-es motorokat!
2019. ápr. 18. 19:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Williams-BMW: Juan Pablo Montoya és Ralf Schumacher

McLaren-Mercedes: David Coulthard és Mika Hakkinen

Ferrari: Eddie Irvine és Michael Schumacher

Jordan-Honda: Damon Hill és Heinz-Harald Frentzen

Benetton-Renault: Gerhard Berger és Jean Alesi

Nekem ők voltak a kedvenceim! Azok voltak ám a szép idők!

2019. ápr. 18. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ferrari! Ez nálam nem is kérdés. Mióta nézem a Forma-1-et (nem tegnap volt), azóta mindig a Ferrarinak szurkolok. Nekem a Schumacher korszak is tetszett. Szinte mindig borítékolható volt, hogy a Ferrarik nyernek, de nekem akkor se volt unalmas, szerettem azt az időszakot is. Olyankor házon belül mindig Barrichellonak szurkoltam, hogy verje meg Schumit. Néha sikerült is neki. :)
2019. ápr. 18. 19:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Hakkinen nagy forma volt.:D Mindig próbált poénkodni.

Az nagyon tetszett, amikor a futamok után a 3 dobogós nyilatkozott a versenyzői overálban, még az anyanyelvükön is köszöntötték a szurkolókat.

2019. ápr. 18. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!