Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy bukósisakot,...

Nylonx kérdése:

Vettem egy bukósisakot, fütyül nagyon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval minden állásban ,kivéve ha teljesen le van csukva fütyül a menetszéla plexi tetején. nem árulnak valami ráhúzható gumi akármit vagy nemtudommit? Megálltam egy kisboltban vettem egy tekercs ragasztót és a tetejére úgy ráragasztottam hogy a szelet szétverje kicsit. De ne legyenek már a sisakon barna kartondobozragasztó darabok.

2019. ápr. 15. 22:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A pinlock-nak semmi köze a szélzajhoz. Párásodás ellen van....
2019. ápr. 17. 11:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz másik sisakot venni illetve a meglévőt barkácsolni, akkor keress egy plexit a motorodhoz ami elvezeti a szelet a sisakról. Van univerzális, kormányra szerelhető és az etz-hez van lámpára szerelhető tipus is. Windshield mz etz néven keresd a neten.
2019. ápr. 17. 11:39
 13/16 dirtboy ***** válasza:

11:26 pont ez írtam én is.

azért említettem meg mert mint írta a kérdező mikor oda ragasztott valamit a pexire akkor nem volt sípolás.

Ha meg a plexi formályát, szeretnénk módosítani hogy másként áramoljon a nyitott plexi és a sisak közti résen a levegő akkor leg kevésbé kókány megoldás lenne a pinlock. Szerintem,de meghalgatunk más ötletet ha van.

2019. ápr. 17. 12:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Tegnap azt csináltam hogy egy áttetsző benzincsövet( mert vettem hosszabb darabot kicserélni ami a tankból lejön a karburátorba) hosszában bevágtam végig és ráhúztam a plexi tetejére. Mentem a Teszkóba kipróbálni. Már jobb egy fokkal. Horrofilmes széldübörgése van,égenjáró vdászgéppel kombinálva. MIkor kijöttem megkérdeztem két motorost akik odaparkoltak ahol én is. Azt mondták a sisakra kell ragasztani keresztbe valamit,nem a plexire .
2019. ápr. 17. 19:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Amúgy alapból minden sisak fütyűl ,lármás? Azt hittem 30 000 forintért lármamentest adnak már, ha kiszedhetőbéléses meg beépített napszemüveg is van benne.Azt hittem ez alap a mai sisakoknál hogy kiképzésileg csendesebb a tízezresnél.
2019. ápr. 17. 20:10
 16/16 dirtboy ***** válasza:

Az a helyzet hogy a 30ezres sisak is egy olcsó sisaknak számít.

Én sem osztom hogy szükség lenne 250 ezres sisakra mondjuk de pl kb 120ezerig azért van érdemleges módosítás a sisakok közt.

tehát a 30ezres sisak az eléggé belépő szint, nem kell tőle komolyabb tervezői munkát várni.

2019. ápr. 17. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!