Melyik a kedvenc autó/motor márkád?
Figyelt kérdés
Nekem a nagy, férfias autók.Mint pl.Jeep,Range Rover.És legyen fekete.2019. ápr. 14. 11:20
11/15 A kérdező kommentje:
#10-es,a nagy amerikai terepjárókat imádom.
A chopperekért amúgy odavagyok.
Köszönöm a válaszod.🤗
2019. ápr. 14. 14:10
12/15 anonim válasza:
Nekem az Audik. Szép, de visszafogott forma, belül pedig tökéletes ergonómia. Nagyon jó, erős de takarékos motorokkal vannak szerelve. Ráadásul megbízhatóak is. Ezért már a 4-ik Audimat hajtom, nemcsak álmodozok róla.
Motorból a Suzukira esküdtem mindig, sok évig volt GSX-R-em, DR 650 van most is. De a feeling kedvéért vettem egy Ducatit. Nagyon menő, szép, gyönyörű a hangja, de a Suzuki összességében jobb volt. A Harley-val is így vagyok, szeretnék egy choppert csak a feeling kedvéért, de biztos vagyok benne, hogy sok minden nem tetszene rajta.
14/15 anonim válasza:
Suzuki, Mitsubishi, Toyota, Honda,
15/15 anonim válasza:
Regen a Nissan es a Lamborghini volt, manapsag viszont mar nincs ilyenem, hogy kedvenc. Szinte minden gyartonal lehet talalni pofas, kellemes kinezetu autot. Viszont ha mostansag kellene autot vegyek, valoszinuleg egy Volvot vagy Mitsubishit valasztanek a sztereotipiak elkerulese vegett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!