Melyik a kedvenc autó/motor márkád?
Figyelt kérdés
Nekem a nagy, férfias autók.Mint pl.Jeep,Range Rover.És legyen fekete.2019. ápr. 14. 11:20
1/15 A kérdező kommentje:
Ja, és motorból meg a Harley-Davidson tetszik,vagy bármelyik,ami nagy.🤗
2019. ápr. 14. 11:21
2/15 anonim válasza:
A japán márkák: Mazda, Suzuki, Yamaha, Honda, Kawasaki. Igen, egy motor csak fekete lehet!:)
3/15 anonim válasza:
Svéd: Volvo
Német: BMW
Én is fekete párti vagyok.
6/15 anonim válasza:
#4 akkor még van egy pár órád §lvezkedni gyk-n.
7/15 A kérdező kommentje:
#4-es,csak kíváncsi voltam,kinek mi tetszik.Nem bántottam senkit,nem trollkodtam.
Nekem az tetszik az ázsiai autókban/motorok van,hogy nagyon megbízhatóak(legalábbis ahogy hallom).
A Yamaha motorok nekem is bejönnek.
A Triumph-ról is hallottam már.A The Walking Dead-ben Darylnek van olyan motorja azt hiszem.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.🤗
2019. ápr. 14. 13:20
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.😊
2019. ápr. 14. 13:27
10/15 anonim válasza:
Autó: Mercedes vagy valami amerikai basz-tt nagy diesel terepjáró.
Motorból meg kb minden, azt könnyebb lenne felsorolni amit nem szeretek pl Aprilia, Triumph és minden cruiser, chopper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!