80Le-s autó után 200Le-s mennyivel erősebb, észrevenném gyorsulásnál nagyon?
Ne kövezzetek meg emiatt az amatőr kérdés miatt, de amit vezettem eddig a 80 lovas autómon kívül az is csak egy 105Le-s autó volt. Most pedig majd kiszerenék próbálni egy 200-lovas benzinest. Nagyon sok lenne ez a 120lóerő különbség, ha én még a 80 lóval is boldogulok.
A mostani autóm és amit kipróbálok majd a tömegük azonos.
Én 101 lóerőről váltottam 200 lóerős benzines turbósra. Észre fogod venni a különbséget, de a 200 lóerős sem aszfaltszaggató. A 200 lovat valami 5500-as fordulaton adja le. Egy év alatt amióta megvan kb egy kezemen meg tudom számolni hányszor forgattam ki eddig. Mindennapi használatban nem használom ki a 200 lovat, csak 120-150-et kb. De így is lehet vele dinamikusan haladni. Fürge, nyomatékos.
De amúgy ez is erősen relatív. Ismerek konkrétan olyan személyt, aki 120 lóerőről úgy áradozik, hogy micsoda versenyautó, amivel mindenkit letol az utakról ha akar. 80-ról a 200 lóerőt határozottan észre fogod venni. Nagyon kellemesnek fogod érezni.
105Lóerős ha jól emlékszem egy Passat volt, nekem meg egy golf 5 van.
Őszintén szólva nem éreztem különbséget nagyon, egy picit talán most hogyha vissza emlékszek egy nagyon picit erősebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!