Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Octavia II.1.4 16v...

Csipesz1976 kérdése:

Skoda Octavia II.1.4 16v melegen 3. indítás után van csak alapjárat. Hidegen 1-re van. Mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehát van egy Skoda octavia 2. 1,4 16 v típusú autóm. Mivel céges autóm is van ezért viszonylag keveset használom, hetente 100 km kb. Azt még hozzátenném, hogy gázos de ugy gondolom mivel inditási problémám van vele, és akkor mindig benzinnel indul, így azt kizárnám.

Reggeli indítás pöcc, van emelkedett alapjárat 1300 körül, majd lassan megy vissza, tök jó. A hiba akkor fordul elő, ha bemelegedett és leállok kb. 20-30 percre. Indítózás után szinte azonnal beindul, de az alapjárat kb. 450-500, ezért pár mp. és leáll. 2. Indítózás után ua. 3. Indítózás után mintha hidegen indulna minden ok.

Hibát nem jelez a müszerfalon, de engem nagyon bosszant.

Cseréltem:

Főtengely holtpont jeladó

Hűtővíz hőmérséklet jeladó

Benzinszűrő (benzinnyomás ok)

Befecskendezők ultrahangos tisztítása

Ha a klímát bekapcsolom, városban többször leáll, ha kinyomom a kupplungot. Nagyon leesik az alapjárat.

Remélem ezen infók alapján tudtok segíteni.

Válaszokat nagyon várom, köszönöm!

2019. ápr. 12. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Alapjárati szabályzó (Seatnál alapjárati motornak mondták), tipikus VW betegség, klímával is azért fullad le, mert nem emeli meg az alapjáratot.
2019. ápr. 13. 02:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Az ok, de hol találom hogy néz ki?
2019. ápr. 13. 06:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, nekem szerelő cserélte.
2019. ápr. 13. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!