A Toyotánál már olyan olcsó az anyagfelhasználás?
A napokban láttam erről kérdést, nem csak én vettem észre.
Azért nem írtam, hogy a "japán autók", mert például a Mazdánál, Hondánál nagyjából rendben van.
A Suzuki meg direkt érérzékeny vásárlóknak készült, ott azért gyengébb, mert így olcsóbb tud lenni.
Viszont, a Toyotánál érthetetlen,hogy miért olyan rossz az anyagfelhasználás.
Az európai márkák, németek,franciák messze jobb exterriort terveznek,persze a diszkont márkákat leszámítva.
De, egy Volkswagen, Renault, Peugeot nem az olcsó recsegős gagyi műanyagot pakolja az autóba.
A Toyota pedig elvileg nem diszkontmárka, hanem közép.
Igen, a műanyagok elég szar minőségűek viszont a motorja nagyon megbízható!
Az vegyen Toyotát akinek az esztétika nem fontos annyira, hanem inkább a motor megbízhatósága.
Nem hinnem hogy rossz lenne az anyag a Toyotánál. Sot motorikusan kifejezetten megbízható es olcsó fenntartású autók a toyotak ellentétben peldaul a mazdakkal amik 5-6 ev utan már kezdenek rohadni stb.
Bar nekem Volkswagenem van de ha megszűnne a VW akkor elso korben Toyotában gondolkoznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!