Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik alkatrész lehet hibás...

Harlexey kérdése:

Melyik alkatrész lehet hibás a kocsimban?

Figyelt kérdés
Üdv ! Adot egy opel f astra caravan 1.4 16v tipusú autó. Az elejétől kezdem, minden működött minden rendbe volt, állítani akkartam a fűtést hidegről melegre, kattant egyet a kapcsoló, majd átfordult melegre de továbbra is hideget fújt, nem is foglalkoztam vele, majd egyszer menet közben le állt a motor, indítgatam semmi a motort tekerte de nem indult be, majd 10 perc után be indult, egész nap jó volt, másnap reggelről akartam indítani megint azt csinálta, én az amatőr fejemmel végignéztem aksi rendbe generátor rendbe, gondoltam nem kap benzint, hát át nézztem az ac pumpa elött széthúztam a csövet, az Ac szépen dolgozik, gondoltam a szűrő eldugult, de nem, ekkor gondoltam, elmegyek boltba gyertya kulcsért meg nézzem hogy van e szikra, kivettem az első gyertyát, és valamiért be indult a kocsi, másnap reggel megint nem indult első hogy megnézztem a szikrát és nem volt szikra, majd hozzá se nyultam 1-2 óra körül be indult. És többet meg se állt, egyik reggel hideg volt és próbáltam a fűtést feltekerni megint kattant egyet és meleget fújt, de ezzel párhuzamban a víz hőfokmérő mutató le eset 0ra és megse mozdul, az autó rángat, lefulad és nem kapcsolja be a ventit, túl melegszik és megáll, ezért nem használom jelenleg, amit még esetleg nem említettem hogy a vezető oldali ajtó ráz, mármint áram formályában, 10 15 perc mászkálás után, mi lehet a gond és mennyibe fáj ez nekem?

2019. ápr. 10. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit jelent az hogy ráz az ajtó?

Ha megfogod megcsap egy pillanatra vagy folyamatosan ráz mint amikor egy 9v-os elemhez érinted a nyelved és ott tartod?

2019. ápr. 10. 22:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak egy pillanatra csap meg :)
2019. ápr. 10. 22:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs semmi ötlete?
2019. ápr. 12. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!