Olyan autóra amire 57-es középfuratú felni való, valahogy rá lehet tenni 56,6-os középfuratú felnit? Vagy semmiképp nem megy fel rá? (most itt nem ilyen módosítós trükközésekre gondolok, hanem hogy csak úgy rá e megy. )
Figyelt kérdés
2019. ápr. 10. 17:57
1/7 anonim válasza:
Lehet kapni tehermentesítő gyűrűt, de ilyen kis átmérőkülönbséghez szerintem nem gyártanak (0,2mm vastag anyag az..) bár ha eléggé oxidált a furat akkor lehet szükség sincs rá.
2/7 anonim válasza:
Nem. Hogy lehetne feltenni nagyobb agyra? Csak trükközlssel lehetne, pl. nyomtávszélesítővel.
3/7 anonim válasza:
Heh tényleg, ezt összekevertem fejben :D :D :D
Ki kell esztergálni a felniből egy kicsit és felmegy :D
4/7 anonim válasza:
Az az 56,6 és 57 szerintem ugyanannyi, az 57 nyilván csak kerekítés.
5/7 D. Brasco válasza:
Tehermentesitok eseteben szó nincs kerekítésről....ott minden tizedre pontosan annyi amennyire megadjak.....pl az osszes merci 66,6-os a gári megadas szerint......es valóban annyi is...nem 66 meg 67
Es ahogy irtak nem.fogod tudni felrakni hiszen nagyobb kulso atmerore kisebb belső atmerot rahuzni nem lehet
6/7 anonim válasza:
Ha 57 mm az agyátmérő, arra az 56,6-es felni nem fog felmenni. Nem, kalapáccsal sem tudod ráütnu, Ezermester Miska sem tudja pajszerral ráfeszíteni. Egyszerűen az a 0,4 mm-es átmérőkülönbség túl sok, nem lehet ráerőlködni.
7/7 Majatom válasza:
Nem tudod feltenni, de egyébként meg van olyan, hogy a gyári felni is, ha nincs sokáig leszedve(2-3 év), úgy rá tud rohadni az agyra, hogy elég levarázsolni. Akkor most gondolj bele, hogy ha valahogy mégis sikerül ráerőszakolni, akkor hogy fog majd lejönni pl az út szélén egy defekt esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!