Megéri ez a Golf V?
Figyelt kérdés
2,5millió-ig keresek egy jó dinamikus autót, ami 5 ajtós praktikusság szempontjából, a városomban hirdetik a kocsit, és kíváncsi volnék azok véleményére akiknek volt komolyabb autó a kezük alatt, mennyire érné meg a kitűzött árat?
2019. ápr. 9. 21:49
1/3 anonim válasza:
Így külsőre nagyon szép állapotban van nekem is ilyenem van, viszont az a 150 akárhány km az biztosan nem annyi.
Ja és én is taposni szoktam, biztosan a gazdája sem kímélte:D
2/3 Takumi válasza:
r-es rendszám. 2012 előtti gti-t úgy vennék, ha van 2-500 szervízre. Olajfogyás stb. Ha ezeket megoldod akkor viszont nagyon jó és stabil a motor. De ezzel számolni illik.
3/3 anonim válasza:
kategóriaváltás miatt eladó a házikedvenc. igaz, két napos a rendszáma, de gyorsan megszerettük. csak rájött az asszony, hogy terhes és gyorsan vennünk kell egy családi egyterűt. Nézd meg a mobilén, mennyiért mennek ezek. Onnan látod, mi a realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!