BMW E46 km óra csak az időt mutatja és a BC gomb nem csinál semmit, akkor nincs benne fedélzeti számítógép? Illetve a tikos menü (service menu) sehogy sem jön be, pedig a leírtak alapján csinálom. (kulcs 1-es állás, bal gomb nyomva tart)
A hármasnak kocsija se lehet, csak komplexusa.
Vegyél bontott kart, én még nem láttam olyat, hogy nincs board.
Mellesleg nekem az E36 volt álmaim kocsija. (abból is van egy)
Pedig már elérhető áron vannak, biztosan szivesen lenne tulajdonosa ő is egy szép példányak.
Amúgy meg nem értem, hogy ha felteszek egy kérdést a computerről, akkor miért nem arra reagál? Ha meg nem tudja a választ, akkor miért nem lép tovább?? Nem azt kérdeztem, hogy kinek mi a véleménye a BMW tulajdonosokról..
"Amúgy meg nem értem, hogy ha felteszek egy kérdést a computerről, akkor miért nem arra reagál?"
Mert BMW szerepel a kérdésben. Magyarországon a prolik megvadulnak ha azt olvassák BMW. Nincs még egy olyan márka, amire ennyire irigyek lennének, még akkor is, ha valami 30 éves példányról van szó. Az ilyen válaszolók tipikusan a suzuki, opel, volskwagen, skoda, renault, fiat, honda tulajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!