Átvertek használtautó vásárlásakor, van rá mód hogy az eladó visszatéritse a vételár egy részét ami fedezi az autó javittatását? Tehetek feljelentést?
Akinek nincs pénze az ne autót hanem biciklit vegyen...
Van olyan,hogy biztosítás,adó és ezekhez még be se kell indítani az autót. Amint beindítod és használni kezded jön olyan,hogy üzemagyagköltség,alap karbantartás (olaj csere,szűrőcsere) és akkor a hibák miatti. Aztán akkor tegyünk említést egy lényeges dologról is amik szintén pénzbe kerülnek,jó gumik az autón...
Ilyeneket az előtt kellene belekalkulálni a dolgokba mielőtt autót vesz az ember és úgy átgondolni,hogy akkor tényleg autó legyen vagy bicikli
Ha igaz a sztori,akkor örülök.
Hogy nemlesz mégegy szemétdomb a közutakon.
Százan leírták előttem,akinek majomra telik,teljen banánra is!
Ébredj fel, a mesének vége, üdv a való világban!
"Nekem sajnos a száz ezer, kimeriti a "vagyon" fogalmát. Fél évig spóroltam, "
Szóval te fél évig spóroltál össze százezer forintot. Vagyis havi tizenhétezer forintot tettél félre. És erre vettéé autót. Gratulálok. Ennyiből havonta egyszer megtankolhatod, és feltöltheted az ablakmosó tartályt.
Ki fogja fizetni a teljesítményadót? Mi lesz ha be kell fizetni a kötelezőt (kb. 50 ezer erre az autóra friss jogsival bónusz nélkül), mi lesz ha kell rá egy szett gumi? Az is lesz vagy 80 ezer, ha nem hulladékot akarsz.
Egy ilyen autó fenntartása havi egy tankolással számolva minden egy év alatt felmerülő költséget visszaosztva egy hónapra kb 30-ban lesz, mert valami javítani való mindig lesz rajta pár havonta. Hol egy kerékcsapágy, hol valami elektromos bibi, bármi... egy tíz évvel fiatalabb "soseromlikel" Suzuki is folyamatosan kéri a pénzt apróságokra.
Ha csak százezer forintod volt, akkor éves tömegközlekedési bérletet, vagy egy robogót kellett volna venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!