Van-e itthoni BMW e46 320i?
Figyelt kérdés
Leginkább ex. külföldieket látok, N-es, P-s rendszámmal. Van-e azonban magyarországi, G, H rendszámmal? Nem vételi szándék, de érdekel, hogy van-e.2019. ápr. 6. 21:32
2/6 anonim válasza:
Hogyne lenne. Nekem is volt, hrc volt a rendszáma és az már az újabb 170 lovas volt.
3/6 anonim válasza:
Persze hogy van, itthon is értékesítettek nem is keveset. Tesóm 320d-je is H-s volt.
4/6 anonim válasza:
Bár lehet már L-es és keverem mással. :D
5/6 anonim válasza:
Nyilván adtak el az országban szalonban új 320i-t
6/6 anonim válasza:
Kérdezőhőz csatlakozom, én is terveztem venni de 10 megnézettből 9 behozott. Szinte mind 200-250 ezer km- közt. Ami volt 1 db végig magyar abban 300xxx km volt. Nagyon nehéz találni. 316i-318 ból van főképp magyar 20 felett kevés, sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!