Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 306 2. 0 HDi turbó...

Peugeot 306 2. 0 HDi turbó cserét, hogyan végzik el?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre nem azzal van a probléma ,hogy nem értek hozzá csupán nincs hozzá megfelelő felszerelésem így hát szerelőhöz kell vinnem. (4 pontos emelő a fő bibi,hogy nincs).

A kérdésem az,hogy motor kiemelés nélkül elvégezhető a művelet?

Mert sok olyat hallottam ,hogy még emelővel se lehet cserélni és mindenáron ki kell venni a motort annyira szűk mindenhol a hely (bár én kétlem).

Csak ,hogy mennyivel kell számoljak ha esetleg cserés lesz a csiga.

Köszi a válaszokat!

2019. ápr. 2. 18:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezen ráérsz majd akkor dilemmázni ha esetleg arra kerül a sor.

Úgy is annyiba kerül amennyit kérnek érte , ha te nem értesz hozzá.

2019. ápr. 2. 20:00
 2/2 A kérdező kommentje:

1# Igen szóval nincsenek hozzá eszközeim nem a hozzá nem értés a probléma.

Ezért is vetettem fel a kérdést ,hogy miképp lehet kikapni ,mert más diesel autónál már volt turbó cserém ,de azoknál felülről ki lehetett kapni mivel frontálisan volt a leömlő.

De nem kaptam választ a kérdésemre,nem is csalódtam.

Az ,hogy kinek mennyire mindegy mennyit kérnek érte nem érdekel ,mert nekem számít.

Én jobban érzem magam ,ha tudomásom van a dolgok menetéről mivel ez egy új dolog amivel találkoztam.

2019. ápr. 3. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!