Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom egy motorkerékpár...

Hogyan tudom egy motorkerékpár papírjait megszerezni?

Figyelt kérdés

Van egy yamaha dt 125 motorom, ami ilyen szegről végről került hozzám(nem loptam)

A problémám az hogy szeretném használni forgalomban szabályosan ahogy kell mindennel.

De műszakiztatni sem tudom papírok nélkül.

Esetleg motorszám és vázszám alapján lehet valamit kezdeni vele?

Yamaha szóbaáll velem? Ad ki infót hogy ki volt az első tulajdonos? Vagy ezek alapján van valami adatbázis amiben kereshetek?

2019. ápr. 2. 11:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Így sehogy! Legalább valami hajléktalannal írjatok egy kamu adás-vételit.
2019. ápr. 2. 11:47
 2/19 anonim ***** válasza:
Úgy tudom papír nélkül nem lehet levizsgáztatni sehogyan sem.
2019. ápr. 2. 11:59
 3/19 A kérdező kommentje:
Ha megvan az adásvételi utána mi a teendő, azzal már "igazolom" hogy az enyém, utána kiadja az infónat a yamaha? Vagy forgalmi másolatot?
2019. ápr. 2. 11:59
 4/19 anonim ***** válasza:

A Yamaha kiröhög!

Adásvételivel bemész az okmányirodába. Megmondod, hogy az eladó elvesztette a papírokat, és ennyi.

Rendszámos volt? Ha igen, akkor a nyilvántartóban vannak az adatok a tulajról.

De ez így is necces.

2019. ápr. 2. 12:14
 5/19 dirtboy ***** válasza:

adásvételivel sem tudod igazolni ha nincs törzskönyved,adásvételit lehet íratni bárkivel de a másik személyt mi fogja a motorhoz kötni?ő mivel igazolja hogy előtte tényleg az övé volt?

ha semmivel nem tudja akkor ugye el sem adhatta neked.

2019. ápr. 2. 12:16
 6/19 A kérdező kommentje:
Sajnos se törzskönyv sem semmi nincsen amúgy nem gondoltam hogy ezek nélkül fogom műszakiztatni. Csak tanácsot szeretném hogyan szerezzem meg ezeket? Ti hogyan csinálnátok? Rendszám sincsen.
2019. ápr. 2. 12:35
 7/19 A kérdező kommentje:
A yamaha s dolgot is azért mondtam hogy mit tegyek hogy infót adjon nekem attól akié először volt a moci. És én meg őt megkeresném és így tovább.
2019. ápr. 2. 12:36
 8/19 dirtboy ***** válasza:

én a helyedben okmányirodába érdeklődnék,az tutibb mint itt kérdezni.

de amúgy sok reményt ne fűzz hozzá szerintem,még ha lehet is majd valamit csinálni többe kerül majd a papírmunka mint venni egy másikat ezt meg megtartani alkatrésznek vagy eladni olyannak akinek jó így is.

2019. ápr. 2. 12:40
 9/19 D. Brasco ***** válasza:
Kár is a köröket feleslegesen futnos......ezt sosem fogod tudni lepapirozni legálisan
2019. ápr. 2. 13:16
 10/19 anonim ***** válasza:

2 helyen érdeklődj.

1.: Okmányiroda.

2.: Olyan cégek és műhelyek, amik régi járműveket újítanak fel.

2019. ápr. 2. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!