Hogyan tudom egy motorkerékpár papírjait megszerezni?
Van egy yamaha dt 125 motorom, ami ilyen szegről végről került hozzám(nem loptam)
A problémám az hogy szeretném használni forgalomban szabályosan ahogy kell mindennel.
De műszakiztatni sem tudom papírok nélkül.
Esetleg motorszám és vázszám alapján lehet valamit kezdeni vele?
Yamaha szóbaáll velem? Ad ki infót hogy ki volt az első tulajdonos? Vagy ezek alapján van valami adatbázis amiben kereshetek?
A Yamaha kiröhög!
Adásvételivel bemész az okmányirodába. Megmondod, hogy az eladó elvesztette a papírokat, és ennyi.
Rendszámos volt? Ha igen, akkor a nyilvántartóban vannak az adatok a tulajról.
De ez így is necces.
adásvételivel sem tudod igazolni ha nincs törzskönyved,adásvételit lehet íratni bárkivel de a másik személyt mi fogja a motorhoz kötni?ő mivel igazolja hogy előtte tényleg az övé volt?
ha semmivel nem tudja akkor ugye el sem adhatta neked.
én a helyedben okmányirodába érdeklődnék,az tutibb mint itt kérdezni.
de amúgy sok reményt ne fűzz hozzá szerintem,még ha lehet is majd valamit csinálni többe kerül majd a papírmunka mint venni egy másikat ezt meg megtartani alkatrésznek vagy eladni olyannak akinek jó így is.
2 helyen érdeklődj.
1.: Okmányiroda.
2.: Olyan cégek és műhelyek, amik régi járműveket újítanak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!