Akik még mindig azt mondják, hogy kamu a dízel autók kitiltása a német nagyvárosokból, mit szólnak ehhez a hírhez?
2019. márc. 31. 14:11
11/24 anonim válasza:
ma 15:29
Anyukád is annyit ért meg apukád is azon az bizonyos estén. Te sz..darab. :) Bármikor melléálok a elektromos távirányítós kocsidnak,meg a hibrid koholmányodnak. Majd meglátjuk ki nevet a végén. Csak nehogy pislogj egy sort.... Elektroman... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
12/24 anonim válasza:
Jaj mi lesz most az EURO 0-ás dízelemmel????
Ja, semmi :)
Mire ilyet vezetnek be nálunk vagy még vagy 15-20 év!
13/24 A kérdező kommentje:
Senki, én sem beszéltem arról, hogy nálunk. Vagy most már ez lesz az új duma? :-) Először tagadtad a német tiltást is, most jössz azzal, hogy nálunk úgy sem lesz, na innen lehet nagyot pofára esni! :-)
2019. márc. 31. 17:26
14/24 anonim válasza:
Tényleg elég tenyérbemászó stílusa van a kérdezőnek.
15/24 anonim válasza:
#11 és akkor mi a fa5z lesz ha mellé állsz, mellé leszel állva, vagy mi? :D
16/24 anonim válasza:
ma 17:52
Szép nem vagy ,hülye ne legyél... :)
17/24 A kérdező kommentje:
"Tényleg elég tenyérbemászó stílusa van a kérdezőnek."
Workdev, erre kaptál tőlem egy zöld pacsit, mert igazad van. :-)
2019. márc. 31. 18:23
18/24 anonim válasza:
Azt is olvastad, hogy az ellenőrzés egyáltalán nem megoldott még? :D Amúgy is vicc az egész, néhány napja jelent meg a hír, és itt Baden-Württembergben is alig lehet hallani a hírekben a dologról. Nem túl működőképes, hogy március végén kitalálják, hogy áprilistól vége a dízeleknek, az emberekhez el sem jut így a hír.
19/24 anonim válasza:
#16 igazi 12 éves hülyegyerek "érvelés". A suliban lehet, hogy menő ez a szöveg.
20/24 anonim válasza:
Egyen meg! Csak nem a lelkedbe tiportam MUNKAkedv... :) Micsoda oltás... Elektroman 2.... 😁😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!