Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford hogy tud ilyen jó futóműv...

Ford hogy tud ilyen jó futóművű autókat csinálni?

Figyelt kérdés
Lásd: Focus,S-Max stb.
2019. márc. 28. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Az jó? :D

Elég csóró vagyok de még sosem ültem szállodában, mint egy S osztályban.

2019. márc. 28. 19:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy a legjobb a világon viszont ami egy hétköznapi embernek is megfizethető autó az pont a Ford és a kategória társaihoz képest (számomra) ebben a legnagyobb a vezetési élvezet viszont sajnos nagyon gyorsan csökken az értéke
2019. márc. 28. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem elsőre sikerült.
2019. márc. 28. 19:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez is igaz viszont a többi márka se ma kezdte mégsincsenek ugyanazon a szinten szerintem :)
2019. márc. 28. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Mit értünk konkurens alatt? Egy MX-5 biztos hogy nagyobb élményt fog nyújtani, egy Civic azért élvezhetőbb.
2019. márc. 28. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Khmmm a merci már 1982-ben hátul 5 pontos futóművet tervezett...
2019. márc. 28. 20:10
 7/9 Szecessziós Vájling ***** válasza:
34%
Pont azért tud jó lenni, mert nem bonyolítják túl. Sok más gyártó 622,5 lengőkaros hátsó hidakat tervez, de mikor vezetsz, akkor pont nem a hátsó futóművet fogod igazán érezni, hanem az autó orrát. Oda meg McPherson kell, aminek használatát a Ford azért elég jól elsajátította (lásd Revoknuckle).
2019. márc. 28. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Hátsó futómű azért kell hogy az autó forduljon ne pedig 3keréken kacsázzon.
2019. márc. 28. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
61%

Látom vannak trollkodók, ezért megerősítem a kérdezőt: a Ford 10-15, meg lassan 20 éve mindig jobb futóművű és kormányzású autót gyárt, mint a kategóriatársai. Legékesebb példája ennek a Focus és az örök konkurens, a VW Golf esete: a Focus kényelmes, de egyben hihetetlen jó úttartása van kanyarban, és a kormányzása is nagyon precíz. Ezzel szemben a Golf csak simán kényelmes, illetve az egyenesfutása nagyon jó, kanyarban erősen átlagos, nem lehet vele nagy tempót diktálni. Ugyanez megvan a Mondeo és a Passat között is. De ha jól visszagondolok, a Sierra sem volt rossz, főleg, ha a korabeli Passathoz hasonlítjuk.

Nade hogy mitől van ez így? Fogalmam sincs.

2019. márc. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!