Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó szalon hajlandó egyedi...

Autó szalon hajlandó egyedi festést csinálni az autómnak?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy rendelek egy vadi új autót magának, de az a szín összeállítás amit szeretnék nem szerepel a katalógusban. Viszont hajlandó lennék felárat is fizetni akár. Erről tudtok valamit? Most perpillanat nem szeretnék ezért felmenni Pozsonyba, hogy rá kérdezzek. A nekem tetsző autó kicsit bonyolult egyébként.

[link]

Konkrétan a matt feketéről lenne szó.

2019. márc. 14. 14:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a telefont még nem találták fel.
2019. márc. 14. 15:36
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok jól szlovákul, és ezt nem telefonon keresztül szeretnénk majd megbeszélni a szalonnal. Csak gyors választ szeretnék most.
2019. márc. 14. 16:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Igen gond nélkül

Kérdés hogy 1 millat megér e ez a szín és az hogy szetcseszik a kocsit.

2019. márc. 14. 18:18
 4/16 anonim ***** válasza:
Megveszed, aztán elviszed valahova, ahol lefújják. Lesz vagy 400 ezer, az olyan 1300 ojró.
2019. márc. 14. 19:23
 5/16 A kérdező kommentje:

Miért csesznék szét a kocsit?

Mennyire jellemző, hogy aztán a festés elkezd lepattogni?

2019. márc. 14. 20:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Az összes karpitot ablakot etc ki kell szedni. Még ha új patentokat kap etc akkor se biztos hogy nem fog nyoszogni
2019. márc. 14. 20:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Egy profi csak nem úgy rakja össze az autót, hogy szét potyogjon alattam.
2019. márc. 14. 21:19
 8/16 anonim ***** válasza:
Lehet az akár milyen profi is, ha egyszer szét van szedve, azt már soha nem lehet ugyan úgy összerakni.
2019. márc. 14. 21:57
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nem fújatnák át egy zsír új kocsit, arra is gondolni kell, ha el akarod adni pl. 5-6 év múlva, komoly értékvesztést jelentene, akkor már inkább fólia, mint a taxikon, azok sincsenek sárgára festve, csak lefóliázva, azt meg le lehet szedni szépen, ha már nincs rá szükség.
2019. márc. 14. 22:05
 10/16 A kérdező kommentje:

Úgy halottam, hogy a fólia nem annyira strapabíró, mint a festék, és 5 évente cserélni kell. Márpedig én hosszabb időre terveznék a kocsival mindenképp. Illetve a fóliázáshoz is szét kell szedni a kocsit, és az eredeti festéket rontja. Legalábbis én ezt hallottam.

Lehetséges, hogy végül nem rizikózom meg, csak akkor már olyan autóm lenne ami tényleg teljes mértékben tetszik.

2019. márc. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!