Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 307 SW 2. 0Diesel 136...

Peugeot 307 SW 2. 0Diesel 136 Le tip. Autón mennyibe kerül egy turbócsere munkadíjjal együtt kb?

Figyelt kérdés
Felújított turboval számolva, autószerelő műhelyben és nem szervízben.
2019. márc. 27. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Mégis mennyibe kerül, mennyiért veszed meg a turbót?

Mert te is rendelhetsz rá és akkor csak munkadíj lesz.

2019. márc. 27. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Az én autómon 10 ezer volt a turbócsere, de mondjuk nálam 20 perc volt kicserélni. Ha nagyon el van dugva az autódon, akkor lehet 40-50 ezret is elkérnek a cseréért. (Például mostanában egyre több olyan autó van, amin valahogy elfelejtettek a mérnökök a javíthatóságra gondolni. Kollégám új autóján egy "egyszerű" vezérléscseréhez le kell konkrétan venni még a váltót is...)
2019. márc. 27. 18:19
 3/6 A kérdező kommentje:
100.000 ft hozzá egy felújított turbo és én nem tudom berakni. Nem tudom hol van rajta.
2019. márc. 27. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Na, ha ránézésre nem tudod megmondani hogy hol van benne, akkor biztos jól eldugták. Ez esetben 30-40 ezret szerintem simán számolhatsz munkadíjra.
2019. márc. 27. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy 20-as kb, bár kérdés hogy milyen szerelő/szervíz.
2019. márc. 27. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként ha meg tudod oldani, hogy egy pár napig autó nélkül légy, akkor akár nem is kell másik turbót venni. Ha nincs komoly sérülés a jelenlegin, akkor azt is fel tudják újítani, 10-20 ezer egy felújító szett + munkadíj.
2019. márc. 27. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!