Peugeot 307 SW 2. 0Diesel 136 Le tip. Autón mennyibe kerül egy turbócsere munkadíjjal együtt kb?
Figyelt kérdés
Felújított turboval számolva, autószerelő műhelyben és nem szervízben.2019. márc. 27. 14:40
1/6 anonim válasza:
Mégis mennyibe kerül, mennyiért veszed meg a turbót?
Mert te is rendelhetsz rá és akkor csak munkadíj lesz.
2/6 anonim válasza:
Az én autómon 10 ezer volt a turbócsere, de mondjuk nálam 20 perc volt kicserélni. Ha nagyon el van dugva az autódon, akkor lehet 40-50 ezret is elkérnek a cseréért. (Például mostanában egyre több olyan autó van, amin valahogy elfelejtettek a mérnökök a javíthatóságra gondolni. Kollégám új autóján egy "egyszerű" vezérléscseréhez le kell konkrétan venni még a váltót is...)
3/6 A kérdező kommentje:
100.000 ft hozzá egy felújított turbo és én nem tudom berakni. Nem tudom hol van rajta.
2019. márc. 27. 18:36
4/6 anonim válasza:
Na, ha ránézésre nem tudod megmondani hogy hol van benne, akkor biztos jól eldugták. Ez esetben 30-40 ezret szerintem simán számolhatsz munkadíjra.
5/6 anonim válasza:
Egy 20-as kb, bár kérdés hogy milyen szerelő/szervíz.
6/6 anonim válasza:
Egyébként ha meg tudod oldani, hogy egy pár napig autó nélkül légy, akkor akár nem is kell másik turbót venni. Ha nincs komoly sérülés a jelenlegin, akkor azt is fel tudják újítani, 10-20 ezer egy felújító szett + munkadíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!