Az ugye nem normális, hogy a fékpedál lenyomásakor a helyzetjelzővel együtt a tompított fényszórók is felvillannak?
Hogy lenne már normális?
Se a helyzetjelzőnek se a tompítottnak nem szabadnia villannia.
Lehet, hogy nincs is szükség az izzó cseréjére, hanem csak a megfelelő kétpólusút kellene betenni a helyére normálisan.
És a probléma megoldódik.
Láttunk már hasonló "hibát"! ;)
Akkor lehet hogy a kétpólusú izzó lesz itt a hibás! Nézzétek el nekem a hozzá nem értésemet de az a kétpólusú izzó ugye?
Van olyan, hogy valamelyik szál elolvad, vagy a rögzítése elenged, esetleg a búra megpattan és levegős lesz, de olyan, hogy a két szál összeég, olyan nincs.
A leggyakoribb hiba, hogy rosszul teszik be az izzót. A henger végén, az ónozott kivezetés rövidre zárja a foglalatban az érintkezőket és ettől világít minden egyszerre. ;)
7. Te nagyot tévedsz. Mert van olyan nagyon sokszor hogy az egyik izzószál elszakad és oda akad a másik szálhoz.
Én ezt főleg teher autónál tapasztaltam soakt.
Utolsó!
Több mint 20 évet dolgoztam gépjármű villamossági szerelőként, de az általad említett hibajelenséggel nem találkoztam. (igaz, csupán személyautókkal foglalkoztam)
Végül is, nehézüzemű járműveknél, elképzelhető.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!