Autókereskedésből elvihető az autó márkaszervizbe átnézetni?
Figyelt kérdés
Első autót fogom venni, érdekel hogyan állnak ehhez a kereskedők?2019. márc. 26. 16:53
1/5 Koplárovics Béci válasza:
A legtöbb helyen engedik, persze saját felelősségre, költségre, stb. Ahol nem engednének meg ilyet, azt a helyet én elkerülném.
2/5 anonim válasza:
Pont, hogy a legtöbb helyen nem szeretnek ilyesmibe belemenni, mert akkor nem lehet palimadarat fogni.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom de én is azt mondom hogy ha ebbe nem mennek bele akkor hagyd ott őket és keress másik kocsit!
Egyébként pedig jobb lenne ha magánszemélytől vennél kocsit...
4/5 A kérdező kommentje:
Kinéztem 1 autót, és szerettem volna elvinni (a kereskedővel együtt természetesen) márkaszervizbe átnézetni, és megnézni a szervizkönyvet, telefonon beszéltem vele, de azt mondta nem engedi elvinni, csak oda lehet szerelőt vinni, így felejtős, köszönöm a válaszokat. :)
2019. márc. 26. 17:43
5/5 anonim válasza:
A kereskedő szemszögéből azért nem szeretik ezt, mert nyilván ő is elmegy veled, ez rengeteg idő, akár egy fél napja rámegy, a vétel nem garantált, sőt, mivel a márkaszervízek a legkisebb hibát is hajlamosak úgy előadni, hogy ki kell cserélni a fél autót ez csak tovább rontaná a kereskedő alkupozícióját.
Azt ők is tudják, hogy hiába visz magával valaki egy szerelőt, mivel helyben se eszköz, se emelő, se semmi így kb. az alap dolgokat lehet leellenőrizni, de azt ők is látták és vagy kijavították vagy sokkal inkább eltüntették a nyomát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!