Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szuf autö lekérdezőben a...

Szuf autö lekérdezőben a megengedett össztömeg mit jelent?

Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 22:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most biztosan tudod vagy csak találgatsz? Mert azt én is tudok. Vonóhorog hogy jön ide?
2019. márc. 25. 23:20
 12/17 anonim ***** válasza:
A 4270 kg az a járműszerelvény megengedett össztömege, vagyis utánfutóval együtt mennyi lehet az egész. Német forgalmikba ez be is szokott lenni írva, pl Golfnál 3300 kiló, vagy mennyi.
2019. márc. 25. 23:54
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális választ!
2019. márc. 25. 23:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Baromi nehéz kitalálni,ezt belátom.😁

A vonóhorog,és a vontatmány közötti összefüggéshez már nincs idegrendszerem.

Tudtam örülni,gyere máskoris barátom!

2019. márc. 26. 04:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Találgatni én is tudtam, azért kérdeztem hogy az utánfutó is benne van-e, erre megkaptam h nem és h milyen szar vagyok szővegértésből (?). Te is csak azért tudtál tippelni mert leírtam konkrétan a számokat, de valójában fingod nem lett volna, ugyanúy csak a szövegértésről tudtál volna magyarázni. A vonóhorognak köze nincs a dologhoz, mint mondtam, se az autó nem vonóhorgos, se a szuf-ban nincs benne, se a forgalmiban, tehát eléggé mellélőttél. Egyedül annyit tudtál, hogy a 2270-ből kivontad az 1659-et és nagy magabiztosan megállapítottad, hogy az 611 kg. Holott a kérdés nem is ez volt. Veled is csak egyel többen vagyunk.
2019. márc. 26. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Persze,nyugtasd magad,hogy nem Te vagy a leghülyébb a világon...😅
2019. márc. 27. 03:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát valóban nem mert az te vagy :D
2019. márc. 27. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!