Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kombi, amiben kényelmesen...

Kombi, amiben kényelmesen elfér 3 gyereküles? Egyterű KIZÁRVA!

Figyelt kérdés

Jön a harmadik gyerek, ezért le kellene cserélni a családi kombinkat valamire, amibe belefér 3 gyerekülés. Jelenleg egy Audi A4 Avant van, próbálgattuk itthon, de nem fért el benne kényelmesen 3 gyerekülés. Imádok vezetni, ezért fontos, hogy egy olyan autót vegyünk, ami legalább olyan jó, mint az A4. Egyterűek, dobozok autók, közlekedőedények kizárva mind az én, mind a feleségem részéről (ő is az autókat szereti).

Nézegettem BMW 5, BMW X5, Audi A6 Allroad, esetleg Toyota RAV 4, VW Touareg, esetleg Volvo V90 és XC90, VW Passat és Skoda Superb típusú autókat, amikbe ránézésre elférhetnének a gyerekek és a cuccok is.

Ha van bármelyikőtöknek 3 gyerekkel ezekkel az autókkal kapcsolatban tapasztalata, azt örömmel venném. Időm sajnos nincs mindent megnézni, belepróbálni egyenként az üléseket, vinni a két gyereket, hogy nekik kényelmes e.. A két gyerek 4 és 2 éves, illetve a feleségem a 6. hónapban jár.

Egyéb igények: automata váltóval és ha lehet (plug in) hibrid motorral, ha a szériából nincs, akkor benzines legyen. 2014-2016 közötti évjáratot szeretnénk. Új autó, 2,5 millió forint "autócsok" nem érdekel. Eddig egy 2015-ös Volvo V90-et néztünk, ott hátul a gyerekek szűkösnek érezték, meg egy BMW 5 touringot, abban elfértek, vezetni is jó volt, de az nem tetszik a nejemnek.

2019. márc. 21. 16:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A Volvo XC 90 a hétülés miatt jött képbe, a Rav4 a jó Toyota hibrid motorok miatt, a Touareg pedig azért, mert a totalcar szerint a Porsche Cayenneben elfér a 3 ülés. A gyerkekehez nem akarok Porschet, viszont a Touareg a padlólemezére épült..

Nem vagyok SUV párti, de a magasabb felépítés miatt könnyebb ki-be tenni a gyerekülést.

Ma néztünk passatot, a gyerekek azt mondták, kényelmetlen. Én nagyon hajlok az 5ös kombira, mondtam is a feleségemnek, hogy főleg én fogom vezetni, ő úgysem fog sokat benne ülni, mert otthon lesz a babával. Elsősorban nekem meg a két nagyobbnak kell, hogy jó legyen, mert mi fogunk benne napi szinten ülni.

2019. márc. 21. 22:40
 12/13 anonim ***** válasza:

A 2. Linken szépen leírja hogy melyik mit tud ezen a téren. Csak is a Berlingó az amelyik tökéletes ebböl a szempontból. Családi autónak szerintem is a legjobb.

A 3 gyereküléssel is baromi nagy hely van benne, a csomagtartó az meg 650 literes.

2019. márc. 22. 07:40
 13/13 Nyakasparasztgazda ***** válasza:

Adsz a 4 és a 2 éves gyerekek véleményére, hogy kényelmetlen???

Amikor ráadásul a gyerekülésbem ülnek???

Nooooormàlis, Margit????

2019. nov. 19. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!