Van különbség benzinkút és benzinkút között?
Az lenne a kérdésem, hogy mindegy-e, hogy milyen kútnál tankolok? SHELL, MOL, AGIP, OMW - melyiket ajánljátok és miért? Mi a különbség köztük? Nem minden kútnál ugyanaz az üzemanyag van???
Még valami: Valamelyik nap egy MOL kútnál tankoltam és észrevettem, hogy egy pár éppen takarította az autóját a MOL porszívójával. Láttam, hogy a kerekeket is fel lehet ott fújni. (Bár lehet más kutaknál is)
Szóval a kérdésem, hogy ezek a szolgáltatások ingyenesek? Ha nem, akkor mindezt hogyan fizetem ki?
Én OMV-nél szoktam, jobbnak tartom az üzemanyagukat (ők Ausztriából hozzák). A többi mind a MOL-tól veszi, de a saját adalékaikat használják.
A kerékfújás ingyenes, a szélvédőmosás is, a porszívó az fizetős szokott lenni, bent a shopban tudsz venni zsetont, azt kell beledobálni.
Külömség általában az üzemanyag adalékokban van. Elhanyagolható.
Az említett szolgáltatások vagy ingyenesek, vagy érmét kell bedobni hogy elinduljon, esetleg zsetont kell hozzá venni a pénztárnál.
21:11!
Aha, csak tudod OWM nincs, mivel az OMV.. Gondolom, ha egy benzinkút nevét nem tudod megjegyezni, akkor nem is kéne róla véleményt írni..
Évek óta OMV Carrera 95-öt tankolok autóba, motorba egyaránt.
Tökéletes minőségű üzemanyag, sosem volt vele semmi gond.
A MOL-os benzintől alig akart menni a motorom, meg egyszer egy noname kútnál próbáltam meg motorral.
Pár liter került csak a motorba, de hamar eldugult..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!