Valakit már büntettek itt meg megállásért? Mire számítsak? Budapesti forgalmas hely, részletek lenn.
Kb. 2 hete a Baross utca/körút találkozásánál a trolibusz megállójában ki szerettem volna tenni egy ismerősömet. Mivel épp jött a busz, ezért a megálló elé gurultam, vészvillogót kapcsoltam, és max fél percig álltam, míg kiszállt az utas. Mire zöldre váltott volna a lámpa, én már ott várakoztam a sorban, tehát a trolit sem tartottam fel.
Ma jártam arra, és észrevettem, hogy a megálló után először egy várakozni tilos tábla kiegészítővel, aztán egy megállni és várakozni tilos tábla van...
Persze nem messze a sarkon van a kamera is. Volt, akinek küldték utólag a büntit?
Ne bánjatok velem durván, pár hónapja van jogsim, de azért igyekszem!
Szerintem így utolag nem küldik ki.
Engem megvárt a rendör a helyszinen, uyghogy mindjárt irta is a csekket 10.000 ről.
Drága cigi volt.
A bűntetőkamera odébb, nem hinném, hogy rálát plusz ahogy írták, nem ennyire intelligens.
A közbiztonsági célú közteres térfigyelő kamera nem bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!