Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi az a határ km-ben ami...

Mennyi az a határ km-ben ami felett már nem vennétek meg a használt autót?

Figyelt kérdés
Én például 280 ezer felett már biztosan nem venném meg!
2019. márc. 18. 18:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
150ekm. És ez alatt is kizárólag hivatalos garianciával.
2019. márc. 19. 08:33
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, de még mindig nagyobb az esély arra, hogy a 180 ezer km-es autó jobb állapotban lesz, mint a 320 ezer kilóméteres. Ne próbáljátok már megint megmagyarázni, hogy a km semmit sem számít. Volt már több mint 20 autóm rövidebb-hosszabb ideig, csak láttam már ezt-azt.
2019. márc. 19. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:

#12 láttál ezt az, ez cuki :)

Ránézésre mwgmondod, hogy 600 ezerről vissza van tekerve 220 ezerre, meg kapott egy új fényezést? Vagy a roncsból feltámasztást is észreveszed? Ha jól van megcsinálva, (és nem vagy alapos szakember), akkor kétlem. Mázlin múlik, ha öreg autót veszel.

2019. márc. 19. 09:48
 14/16 Majatom ***** válasza:
Hogy a kérdésedre válaszoljak, ha biztosra venném a futott km-t, (új korától ismerem az autót), és személyesen ismerném az összes tulajt (ismerem a használati, és karbantartási viszonyokat), akkor én is olyan 250-300 ezer km-t mondanék. Ha a fenti feltételek nem teljesülnek, akkor állapot alapján döntenék.
2019. márc. 19. 10:01
 15/16 anonim ***** válasza:

13-as

Láttam sok autót, igen, hidd el. Újabban nagy értékben csak olyan autót veszek, amit komoly próbakörre elvihetek, és szervízbe is benézhetek vele, ahol kiolvassák a valódi km-t OBD-vel (bármilyen hihetetlen, már 3 autót vettem így). +szervízkönyv. Nincs semmilyen műszaki végzettségem, autószerelő sem vagyok. Mégis, ha például megnézed a mai totalcar videót a Mazda 5-el, akkor láthatod, hogy mennyit ér az autószerelő. Én azt az autót már a telepen kiszúrtam volna, hogy nem szabad megvenni. A 20+ autóból csak egyetlen eggyel fizettem rá, az is motorhibás lett, amit nem láthattam előre, ja és így is majdem 50 ezer km belement, mire előjött a hibája, és kiderült, hogy valószinüleg kicsit több volt benne a km, mint amit írt az óra.

2019. márc. 19. 11:20
 16/16 anonim ***** válasza:

"szervízbe is benézhetek vele, ahol kiolvassák a valódi km-t OBD-vel "

Hacsak valaki nem volt kellően rafinált és folyamatosan módosította az óraállást az összes tárolóban, így a "valós" óraállás és a márkaszervíz adatbázisa folyamatosan egyezni fog, és amikor 120 000-ret mutat az óra akkor már lesz benne 360 000 és nem fog rájönni senki.

Persze ez hülyeség meg utópia, de egy jól felszerelt E-Klassenel 4 éves korában egy eladásnál ez a buli milliókat jelent az eladási árban, a költsége meg szinte elhanyagolható.

2019. márc. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!