Mennyi az a határ km-ben ami felett már nem vennétek meg a használt autót?
#12 láttál ezt az, ez cuki :)
Ránézésre mwgmondod, hogy 600 ezerről vissza van tekerve 220 ezerre, meg kapott egy új fényezést? Vagy a roncsból feltámasztást is észreveszed? Ha jól van megcsinálva, (és nem vagy alapos szakember), akkor kétlem. Mázlin múlik, ha öreg autót veszel.
13-as
Láttam sok autót, igen, hidd el. Újabban nagy értékben csak olyan autót veszek, amit komoly próbakörre elvihetek, és szervízbe is benézhetek vele, ahol kiolvassák a valódi km-t OBD-vel (bármilyen hihetetlen, már 3 autót vettem így). +szervízkönyv. Nincs semmilyen műszaki végzettségem, autószerelő sem vagyok. Mégis, ha például megnézed a mai totalcar videót a Mazda 5-el, akkor láthatod, hogy mennyit ér az autószerelő. Én azt az autót már a telepen kiszúrtam volna, hogy nem szabad megvenni. A 20+ autóból csak egyetlen eggyel fizettem rá, az is motorhibás lett, amit nem láthattam előre, ja és így is majdem 50 ezer km belement, mire előjött a hibája, és kiderült, hogy valószinüleg kicsit több volt benne a km, mint amit írt az óra.
"szervízbe is benézhetek vele, ahol kiolvassák a valódi km-t OBD-vel "
Hacsak valaki nem volt kellően rafinált és folyamatosan módosította az óraállást az összes tárolóban, így a "valós" óraállás és a márkaszervíz adatbázisa folyamatosan egyezni fog, és amikor 120 000-ret mutat az óra akkor már lesz benne 360 000 és nem fog rájönni senki.
Persze ez hülyeség meg utópia, de egy jól felszerelt E-Klassenel 4 éves korában egy eladásnál ez a buli milliókat jelent az eladási árban, a költsége meg szinte elhanyagolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!