Mi a véleményetek a Volkswagen Passat B5.5 típusú autóról?
Az talán az egyik legjobb változat. 1.9 PD és sima TDI-k a legjobban sikerült konstrukciók ebben a generációban. Ilyen van nekem is, ajánlani tudom csak, szerintem nagyon jó autó.
Erős motorja van, jól húz, nem kell félni vele előzésnél. Ha manuál váltóval veszed, ahhoz már 6-os jár, tehát a fogyasztás sem magas, még ha pályázol sem. Egyébként én átlagban 5, max 5,5-es fogyasztással járok, 30% pálya, 70% városon kívül, városban nem kínzom, arra nem szabad dízelt venni. Mennyire szerviz igényes? Hát nézd... Van benne 1-2 dolog ami húzósabb ha tönkremegy, de ezek sem kibírhatatlan összegek. Ha egyszer kicseréled, utána normális használat mellett elmegy több százezer km-t is gond nélkül. Meg kell nézetni szerelővel mielőtt megveszed, és ha nincs vele gond akkor vedd meg. Ja és persze normálisan kell használni, nem csak rúgni neki aztán hadd menjen... Ha kifogsz egy jó állapotút és vigyázol rá, nem lesz vele gondod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!