Golf IV 1.9 tdi vélemények? Előnyök, hátrányok?
Figyelt kérdés
2019. márc. 2. 16:21
1/4 anonim válasza:
Volt, nem keveset tettem bele probléma nélkül. Ha rászánod azt a 800.000-et akkor tudsz venni valóban jó állapotút.
2/4 anonim válasza:
Pár évvel ezelőtt még jószívvel ajánlottam, de mostmár túljárt felettük az idő, és a tököm kivan, hogy minden második autó 4-es Golf.
3/4 anonim válasza:
#2 Mondjuk nem sok dízel autó van ennyi pénzért ami várhatóan nem pénztemető lesz. Van még az Isuzu diesel, de az gyengébb és többet eszik. Illetve kicsit többért van 1.6tdci ford ami kb tudja ugyan ezt, csak az extra lista egy kicsit karcsú tud lenni benne.
4/4 anonim válasza:
Alig vártam hogy eladjam... helyette 1.4benzin civic lett.1000x jobb a golfnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!