Miért van az, hogy a JEW rendszám miért csak Opel márkájú autókon található?
Figyelt kérdés
Eddig körülbelül 20-25 alkalommal láttam már ezt a betűkombinációt különböző Opeleken, más autón viszont sosem.2019. márc. 13. 18:29
1/10 Koplárovics Béci válasza:
Jó eséllyel azért, mert amikor forgalomba helyeztek párszáz Opelt, főleg Astra G-ket (én azokon láttam), épp akkor tartottak a JEW-nél. Ugyanis új autókat sorban, egyszerre szokták a kereskedések forgalomba helyezni.
2/10 anonim válasza:
Ezzel a kérdéssel arra akarsz célozni hogy a zsidóknak valami közük van az Opelhez?
3/10 anonim válasza:
Gondolom valamelyik nagyobb (budapesti?) kereskedésbe akkor érkezett meg egy nagyobb berendelt szállítmány és mikor forgalomba helyezték őket, azt egy helyen egy időben tették és pont abban az ocsmányirodában ez a sorozat volt készleten.
4/10 anonim válasza:
Én láttam már a GOY rendszámot olyan autón, amiről tudom, hogy zsidóé, szóval ne ítélj elsőre.
5/10 anonim válasza:
Én is figyeltem meg már ilyeneket. (pl. KAA általában Ford Ka)
Szerintem is az van a háttérben, amit a #3-as válaszoló írt.
6/10 anonim válasza:
A GOJ rendszám a knézdy Györgyé volt, egy zöld Hondán kb. 20 éve. Ő zsidó volt.
8/10 anonim válasza:
"pl. KAA általában Ford Ka":
A Ford-nak volt egy időszaka, amikor 1. szériás sárga, kissé jobban felszerelt Ka-kat adott el, e végett kaptak KAA-s rendszámot még akkor, amikor még (talán) a G-s rendszámok voltak terepen.
9/10 anonim válasza:
Meg sok Opel HRD- sorozatot is így kapta.
Egy teljes sorozatot igényelt a kereskedés pl
001-499 ig..
10/10 anonim válasza:
Há meg a Ford ka már nem is volt gyártásban akkor mikor má a K-s rendszámok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!