Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a kedvenc autó fajtátok és...

Mi a kedvenc autó fajtátok és miért?

Figyelt kérdés

Cabrio, városi terepjáró, kicsi, nagy személyautó stb?

és

Milyen márka és miért?

Milyen autót vennétek/van?

2019. márc. 10. 20:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez nehéz kérdés: a sedan-os időszakban (Skoda Fabia S, Renault Thalia, Kia Rio S, de a 2003-as Ford Mondeo-k is) azok nagyon tetszettek. Aztán változtak az idők, jelenleg bejön a régebbi Opel Insighnia, az Opel Vectra C kombi, Chevloret Cruze, az új Ford Kuga vagy a Toyota CH-R, Skoda SuperB. Mindnek a formája tetszik.

Jelenleg maradnék a Skoda Fabia Sedan-nál SDI-ben.

2019. márc. 10. 21:08
 2/12 anonim ***** válasza:

Sok szép autó van ami tetszik, de a kedvencem a jelenlegi autóm amit tavaly vettem és mindennap szeretettel tölt el a látványa és élmény vezetni

Kia Sportage(2012) 2 literes 6 fokozatú automata váltóval

2019. márc. 10. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
3 van, mind kedvenc. Ezeken kívül csak a terepjáró, pickup jön be.
2019. márc. 10. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:

Az én kedvenc autófajtám a következő típus, bármelyik modellje:

[link]

És hogy miért? Csak rájuk kell nézni és a válasz egyértelmű. Egyébként pedig egy Suzuki Swift-tel közlekedek. Ennyi.

2019. márc. 10. 21:31
 5/12 anonim ***** válasza:

Nálam ez változó, de a kombik nagyon bejönnek. Jelenleg egy Audi A4 Avantom van. Pedig egyedülálló fiatal férfi vagyok, vehetnék kabriót is...

Mégis, ha lecserélem akkor egy A6 Avantra cserélem.

2019. márc. 10. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Van egy kombi, kabrió, kupé.

Mindegyik másra jó..

SUV nem tetszik, akkor inkább egy allroad.

2019. márc. 10. 22:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a tökéletes kompromisszum, amit egyben nagyon praktikusnak és szépnek is találok egyben, azok a hagyományos kombi autók, ezen belül is az Audi csinálja a legszebb kombikat szerintem. Nem véletlen, hogy Audi A6 Avantom van. A modern SUV mániát nem szeretem, mert lassan az olyan klasszikus, általam szeretett autók kárára megy, mint a Passat, Mondeo, stb. Viszont a klasszikus, nagy batár SUV-okat, mint a VW Touareg, Audi Q7, Range Roverek, BMW X5, ezeket kedvelem, ezeknek meg is van az értelmük, racionalitásuk valahol, viszont a kicsi városi SUV-oknak nincs.
2019. márc. 11. 09:20
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyterű, a legpraktikusabb családi autó.
2019. márc. 11. 09:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a kisebb, sportosabb autók jönnek be, ilyen BMW 3, Audi A4 méretűek. Ezekben már el lehet férni, nem túl nehezek, ezért jól mozognak, és erő is van bennük.

F30-as 3-mas BMW-m van, és másra nem cserélném le, csak ugyanilyenből erősebbre.

A kedvenc márkáim közé is ez tartozik, még az elérhető álom kategóriába tartozik, az ilyen Ferrari félék annyira soha nem izgattak. Persze, jó lenne, de úgyse lesz.

2019. márc. 11. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Coupe és hatchback. Utóbbi van.

Scirocco-m van.

2019. márc. 11. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!