Mi a kedvenc autó fajtátok és miért?
Cabrio, városi terepjáró, kicsi, nagy személyautó stb?
és
Milyen márka és miért?
Milyen autót vennétek/van?
Ez nehéz kérdés: a sedan-os időszakban (Skoda Fabia S, Renault Thalia, Kia Rio S, de a 2003-as Ford Mondeo-k is) azok nagyon tetszettek. Aztán változtak az idők, jelenleg bejön a régebbi Opel Insighnia, az Opel Vectra C kombi, Chevloret Cruze, az új Ford Kuga vagy a Toyota CH-R, Skoda SuperB. Mindnek a formája tetszik.
Jelenleg maradnék a Skoda Fabia Sedan-nál SDI-ben.
Sok szép autó van ami tetszik, de a kedvencem a jelenlegi autóm amit tavaly vettem és mindennap szeretettel tölt el a látványa és élmény vezetni
Kia Sportage(2012) 2 literes 6 fokozatú automata váltóval
Az én kedvenc autófajtám a következő típus, bármelyik modellje:
És hogy miért? Csak rájuk kell nézni és a válasz egyértelmű. Egyébként pedig egy Suzuki Swift-tel közlekedek. Ennyi.
Nálam ez változó, de a kombik nagyon bejönnek. Jelenleg egy Audi A4 Avantom van. Pedig egyedülálló fiatal férfi vagyok, vehetnék kabriót is...
Mégis, ha lecserélem akkor egy A6 Avantra cserélem.
Van egy kombi, kabrió, kupé.
Mindegyik másra jó..
SUV nem tetszik, akkor inkább egy allroad.
Nekem a kisebb, sportosabb autók jönnek be, ilyen BMW 3, Audi A4 méretűek. Ezekben már el lehet férni, nem túl nehezek, ezért jól mozognak, és erő is van bennük.
F30-as 3-mas BMW-m van, és másra nem cserélném le, csak ugyanilyenből erősebbre.
A kedvenc márkáim közé is ez tartozik, még az elérhető álom kategóriába tartozik, az ilyen Ferrari félék annyira soha nem izgattak. Persze, jó lenne, de úgyse lesz.
Coupe és hatchback. Utóbbi van.
Scirocco-m van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!