Ki vállal Győrben vagy környékén nappali menetfény beszerelést?
Figyelt kérdés
Olyan villamossági szerelőre vagy szakszervizre lenne szükségem, aki vállal nappali menetfény bekötését, ha lehet akkor ne horribilis áron. Kit tudnátok ajánlani?#világítás #lámpa #szerviz #DRL #bekötés #beszerelés #szerelő #villamosság #nappali menetfény #villamossági szerelő
2019. márc. 9. 21:48
1/3 anonim válasza:
nem fognak ilyennel szüttyögni
pepecselős meló, amiért max 10et kérnének el, de nekik sokkal több lóvé van a "rendes" munkákból
te nem tudod bekötni?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem igazán értek hozzá, "csak úgy" nekiállni meg nem akarok, nem szeretném sem az autót, sem a menetfényt tönkre vágni. Bár ahogy olvasgattam, nem egy nagy dolog, szóval ha tényleg nem vállalja senki, kénytelen leszek valahogy magam megoldani.
2019. márc. 10. 13:45
3/3 anonim válasza:
Én is magamnak kötöttem be. A lényeg, hogy olyan menetfény kell a kocsiba, ami átmegy műszakin
Egyszerű a bekötés, ami fontos, hogy a rögzítés erős legyen, nekem műanyag hegesztő oldotta meg a felfogatást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!