Toyota Aygo megbízható?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy az szinte csak városban autózom, nagy ritkán pályán, akkor is 120-130-al. Most egy 2007-es 1500-ös Sx4-em van, ami nagyon megbízható, de városban, meg úgy egyébként is sokat fogyaszt a felépítése miatt. LPG-n gondoltam, de rizikós egy 12 éves autónál, amiben közel 300k km van már. Így egy jóval fiatalabb, de jóval kisebb kocsit nézek olyan 1.5-1.7 millió között. A A 2012-es 13-as Aygok tetszettek meg 1.0 motorral, illetve az a 4.5 literes fogyasztás. A Suzuki a 9-et is benyeli.2019. márc. 9. 14:47
1/4 anonim válasza:
Mi újonan vettük, csak hajtani kellett, meg tankolni. Mondjuk neked az Sx4 után kicsinek és szűknek fog tűnni. De mivel japán, megbízható.
2/4 Legális Technocol válasza:
A tengelykapcsoló szokott rendszeresen szétmenni - de könnyen cserélhető, valamint lehet utángyártottban nagyobb méretű tárcsát kapni, ami tovább bírja (de érdemes utánaállítani a rugót, hogy a pedál ne legyen olyan kemény).
3/4 Legális Technocol válasza:
Illetve a Citroen C1 és Peugeot 107 ugyanez az autó, csak mivel a márkaneveknek kevésbé jó a csengése, nem tartották annyira jól az értéküket - azzal az emblémával olcsóbban megkapod.
4/4 anonim válasza:
Nekem az volt az érzésem az Aygo-ban, hogy egy játékautó. Igénytelen műanyagok, rettenet beltér. Az autó maga megbízható, de rettenetesen fapados. Én ezért kerülném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!