Milyen autó a Toyota Aygo egy Yarishoz képest?
Úgy tudom az Aygo nem tisztán japán, hanem japán-francia. Ez engem már eleve aggaszt, de mennyivel rosszabb műszakilag és megbízhatóság szempontjából egy Aygo mint egy Yaris?
Előre is köszi!
Használtautóban gondolkozok, és amiket néztem néha vannak nagyobb különbségek (igaz nem egetverő) 3-400 ezer forint, viszont sajna nekem annyi is számít. Amúgy igazad van.
Valaki tudna esetleg műszaki/tapasztalati oldalról hozzászólni?
Annyiban japán-francia, hogy ugyanezt az autót gyártják Citroen C1 és Peugoet 108 néven is, s hivatalosan az üzem is a két cég közös tulajdona. A motor Toyota-Daihatsu fejlesztés, az egyik legjobb a maga kategóriájában.
Az Aygo egyébként mindenben egy kicsit kisebb a Yarisnál, de ez fenntartási költségekben is jelentkezni fog: kisebb fogyasztás, kisebb önsúly, kisebb kerekek, kevesebb komfort elektronika, ami elromolhat. Hiába kerül majdnem ugyanannyiba, mint a Yaris, hosszú távon az Aygo olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!